NAGRADNA IGRA Pogodite rezultat susreta Hrvatska – Nigerija

Nogometna reprezentacija Hrvatske otvara Svjetsko prvensvto u Rusiji u subotu u 21:00 sat kada će nam protivnik biti Nierija. Uoči susreta napadač Mario Mandžukić je izjavio:

‘Imamo još vremena do utakmice i nekoliko treninga na kojima ćemo se također spremati za Nigeriju. Prerano je za odluke tko će igrati, ali ja ću biti spreman, pa kako bude. Motivacija ne može biti veća, igramo za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, i nema smisla pričati o umoru.

Osim toga, u svim je reprezentacijama isto. Drago mi je za svakog našeg igrača da igra dobro i u klubu i u reprezentaciji, pa tako i za Kramarića. Neka je u dobroj formi i neka zabija golove, svi imamo koristi od toga. Sad je on u pravoj formi, možda će poslije biti netko drugi i sigurno je da Hrvatska ima obećavajuću budućnost.’

NAGRADNA IGRA: Ljubitelji nogometa s nestrpljenjem iščekuju subotnji susret Hrvatske i Nigerije. Da vidimo kakvi ste optimistili ili pesimisti uoči početka Svjetskog prvenstva pozivamo vas na nagradnu igru i pogađanje rezultata Hrvatska – Nigerija.

Prognozu možete ostaviti isključivo u komentarima ispod ovog teksta, svatko može ostaviti samo jednu prognozu i to do početka utakmice. Bude li više točnih prognoza dobitnika određujemo slučajnim odabirom, a najsretniji prognozer će nakon nogometnih uzbuđenja dobiti dvije ulaznice za čakovečke bazene za malo rekreacije i opuštanja i pripremu za nadolazeće nogometne susrete.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije