RASPODJELA 192 tisuće kuna dobivenih od HNS-a

Na 24. sjednici Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza donesena je odluka o raspodjeli 192 000 kuna koje je Hrvatski nogometni savez proslijedio Međimurskom nogometnom savezu. Ženski prvoligaški klubovi Trnava i Katarina Zrinski dobit će po 5 000 kuna kao i trećeligaš Međimurje, klubovi 4. HNL primit će po 3 000 kuna, klubovi 1. ŽNL 2 000 kuna, 2. ŽNL 1 500 kn i 3. ŽNL po 1 000 kn. Preostali dio od 8 500 kn bit će iskorišten za nabavu opreme prvacima županijskih nogometnilih liga u mlađim dobnim kategorijama. Škole nogometa kojih je 17 u Međimurju dobile su po 3 000 kuna.

Članovi su obaviješteni o zaključcima s izvještajne SKupštine saveza o promjenama dijelova Statuta i Poslovnika o radu i o problemima liječničkih pregleda. Dopredsjednik Marijan Uršanić govorio je o NK Međimurje i o dobivanju drugoligaške licence te je pozvao na zajedničko djelovanje svih odgovornih kako bi se ostvario plasman u viši rang natjecanja.

Kao pomoć za organizaciju jubilarnog 20. međunarodnog turnira Međimurec 2018. NK Međimurcu dodijeljen je iznos od 10 000 kuna. Raspravljano je o plaćama djelatnika Međimurskog nogometnog saveza. Kako jeu tijeku završnica u svim nogometnim ligama od natjecateljskih organa zatražen je dodatni angažman oko regularnosti kako bi se sva prvenstva mirno privela kraju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije