KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Pušćine osvojilo bod kod Bednje

Nakon subotnjeg kišnog kola nogometaši su imali sunčanu i vjetrovitu nedjelju i daleko bolje uvjete. Susreti koji su trebali biti igrani u subotu neki su odgođeni do daljnjeg, a neki će se igrati na Uskrsni ponedjeljak. Susreti koji će biti igrani u ponedjeljak igraju se u tri termina pa pazite kada idete na koju utakmicu.

Tako će u 4. HNL Međimurec na Uskrsni ponedjeljak gostovati od 16:30 sati kod Plitivice, u 1. MNL u 16:00 sati igrat će Polet Pribislavec – Spartak i u 16:30 sati Sokol Vratišinec – Naprijed Cirkovljan te Hodošan – Mladost Sveta Marija. U 2. ŽNL – skupina B u 15:00 sati u Savskoj Vesi će početi Bratstvo i Plavi Peklenica. U 3. ŽNL u 16:30 sati počet će Vučetinec i Bratstvo Preseka te od ranije najavljeni susret za ponedjeljak između Međimurje – Čakovca i Torpeda.

U jedinom nedjeljnom četveroligaškom susretu Pušćine je gostovalo kod Bednje i susret je završio bez golova 0:0. Po teškom terenu Pušćine je imalo dvije dobre prigode u prvom dijelu, no domaći vratar je bio izvrstan. Kako nam je rekao predstavnik Pušćina na kraju je bio najkorektniji rezultat.

>>> NOGOMET Kiša stvorila nemoguće uvjete

4. HNL skupina Čakovec – Varaždin : subota Polet (SMnM) – Nedeljanec 3:0, Novi Marof – Dinamo (D) ODGOĐENO, Sloga (Č) – Nedelišće 2:2, Rudar – Mladost Komet ODGOĐENO, Sloboda (S) – Podravina ODGOĐENO, Plitivica – Međimurec ODGOĐENO za ponedjeljak u 16:30 sati, Zelengaj – Jalžabet 1:4, nedjelja Bednja – Pušćine 0:0.

1. ŽNL: Centrometal slavio u Kotoribi

U Kotoribi poraz Graničara od Centrometala 1:2. Gosti su dobili prvo poluvrijeme 0:2, a domaćin je tek uspio smanjiti u nastavku.

U Oporovcu su Galeb i Podturen odigrali 1:1. Domaćin je poveo u prvom dijelu, a gost poravnao u nastavku.

U Štrigovi su Sloga i Trnava završili 1:1. Domaćin je poveo u prvom dijelu, a kako nam je rekao domaći predstavnik u drugom dijelu su si sami zabili autogol s čak dvadesetak metara.

1. ŽNL: subota Dinamo (P) – BSK 3:1, Omladinac (NSR) – Jedinstvo (GM) 1:1, Hodošan – Mladost (SM) ODGOĐENO za ponedjeljak u 16:30 sati, Sokol – Naprijed ODGOĐENO za ponedjeljak u 16:30 sati, Polet (P) – Spartak ODGOĐENO za ponedjeljak u 16:00 sati, nedjelja Graničar (K) – Centrometal 1:2, Galeb – Podturen 1:1, Sloga (Š) – Trnava 1:1.

2. ŽNL skupina A: Kraljevčan uvjerljiv u gostima

U Podbrestu poraz Budućnosti od lidera Kraljevčana 1:6. Croatia je u Orehovici s minimalnih 1:0 pobijedila Mladost Ivanovec, dok je Omladinac (DS) s 3:0 bio bolji od Vidovčana.

Bez pobjednika u Gardinovcu


U Gardinovcu su Radnički i ČSK odigrali bez pobjednika 1:1. Golovima Dražena Horvata u 13. minuti i Dejana Švende u 35. minuti Dubravčan je bio bolji od Mladosti (D) 2:0.

Budućnost (M) je golovima Partika Varge i Simona Tkalca u prvom dijelu pobijedila Dravu (K) 2:0, a kako nam je rekao domaći predstavnik još nisu realizirali niz dobrih prigoda. Jedinstvo (NSnD) je poraženo od Borca (T) 0:2 s jednim golom u svakom poluvremenu.

2. ŽNL skupina A: nedjelja Croatia – Mladost (I) 1:0, Omladinac (DS) – Vidovčan 3:0, Dubravčan – Mladost (D) 2:0, Budućnost (M) – Drava (K) 2:0, Jedinstvo (NSD) – Borac PMP 0:2, Radnički – ČSK 1:1, Budućnost (P) – Kraljevčan 38 1:6. Jadran je slobodan.

2. ŽNL skupina B: Trica Trnovca u Strahonincu

U derbiju kola poraz Strahoninca od Trnovca 0:3. Zasadbreg je u općinskom ogledu pobijedio Veneru 3:2 i došao do druge pobjede te najavio da se neće olako predati u borbi za ostanak u ligi.

U Jurovcu je Bratstvo bilo bolje od Slobode (M) 3:1 pa su Jurovčani trenutno preuzeli prvo mjesto.

2. ŽNL skupina B: subota Bratstvo (SV) – Plavi (Pek.) ODGOĐENO za ponedjeljak u 15:00 sati, Pobjeda – Omladinac (M) 2:0, Donji Koncovčak – Hajduk (B) 0:2, Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec 0:1, nedjelja Zasadbreg 77 – Venera PMP 3:2, Strahoninec – Trnovec 0:3, Mura – Šenkovec ODGOĐENO za ponedjeljak u 16:30 sati, Bratstvo (J) – Sloboda (M) 3:1.

3. ŽNL: Dvije gostujuće i jedna domaća pobjeda

Drava je u Donjem Mihaljevcu pobijedila Mladost (S) 2:0 s oba gola iz kaznenih udaraca. Otok je poražen od Draškovca 1:3.


U Žiškovcu je Parag kao gost, barem na papiru, bio poražen od Dinama 6:1. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Dino Kalember je postignuo dva gola iz kaznenih udaraca za pobjedu Drave (DM)


3. ŽNL: subota Vučetinec – Bratstvo (P) ODGOĐENO za ponedjeljak u 16:30 sati, Napredak – Borac (DH) 0:5, nedjelja Otok – Draškovec-Geothermae 1:3, Parag – Dinamo (Ž) 1:6 /u Žiškovcu/, Drava (DM) – Mladost (S) 2:0, ponedjeljak u 16:30 sati Međimurje-Čakovec – Torpedo.

U srijedu četvrtfinale Kupa

Uz prvenstvena događanja za srijedu najavljujemo četvrtfinale Kupa Međimurskog nogometnog saveza za seniore. Od 17:00 sati će igrati Sloga (Č) – Nedelišće, Trnava – Rudar, Zasadbreg 77 – Mladost Komet (Pr.) i Sloboda (S) – Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije