DERBI U DONJEM VIDOVCU Nikola i Tihomir priželjkuju korektno nadmetanje

U nedjelju, 25. ožujka u Sportskom parku Kalanica u Donjem Vidovcu će se odigrati vječiti prvenstveni nogometni derbi 2. međimurske nogometne lige – Skupina A između domaćeg Vidovčana i susjednog Dubravčana iz Donje Dubrave.

Bit će to u sklopu 19. kola spomenute lige. Momčadi u ovoj susret ulaze s različitih pozicija. Domaći bez ijedne proljetne prvenstvene utakmice glede odgode nedjeljnog susreta i sa šeste pozicije s 26 osvojenih bodova od 15 do sada odigranih utakmica.

Donjodubravčani imaju iza sebe jedan prvenstveni susret s lošim ishodom. Na domaćem terenu pretrpjeli su poraz od Mladosti iz Ivanovca 3:1 i u 16 kola su skupili 35 bodova te se trenutno nalaze na drugom mjestu prvenstvene ljestvice.

Domaći protiv ranjenih lavova?

Razgovarali smo na tu temu s njihovim trenerima Nikolom Pišpekom, stručnjakom koji iza sebe ima tek nekoliko službenih utakmica, i Tihomirom Nestićem, prekaljenim trenerom i dobrim poznavateljem ovog ranga natjecanja.

– Nadamo se pozitivnom rezultatu, dakako uz korektno igračko nadmetanje. Nedostajat će nam nedjeljna utakmica u Miklavcu jer nam vrijeme nije išlo u prilog, rekao je Pišpek.

Izrazio je zadovoljstvo dobro popunjenim igračkim kadrom, ali će im u nedjelju nedostajati važni obrambeni igrač Ivan Friščić.

– Što se tiče derbija, očekujem fer i korektnu borbu, nadam se da ćemo se uspjeti kompletirati i ući spremni u utakmicu, rekao je Nestić osvrnuvši se i na nedjeljni poraz.

– Što se tiče poraza teško je reći što se dogodilo u drugom poluvremenu, prvo poluvrijeme kontrolirali smo igru, poveli i imali 3-4 dobre situacije za gol, u drugom kao da je izasla druga momčad s pristupom ‘lako ćemo’ što nas je koštalo bodova. Primili smo nesretno gol i tada se uvukla nervoza pa na kraju promašeni jedanaesterac.

Imamo određenih problema u momčadi jer je dosta igrača primorano igrati neprirodne pozicije, a i vremenski uvjeti ne idu nam na ruku, obrazložio je Nestić i dodao kako se nada da će se do nedjelje ‘posložiti’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije