RADOSNA noć košarkašica Radosti

Košarkašice Radosti iz Čakovca u međunarodnoj Extraligi poražene su kod kuće od ŽKK Kranjska gora-Jesenice 63:68. Gošće bolje otvaraju susret i odmah stvaraju prednost, ali šut za tri poena (5×3) drži Radost u igri tijekom prvog poluvremena.

U drugom dijelu igrala se borbena utakmica, uspjele su Čakovčanke smanjiti prednost gošći, doći na dva razlike, ali promašeni ziceri vjerojatno su ih koštali pobjede i iznenađenja kola. Iduću utakmicu igramo protiv Ledite u gostima u nedjelju 25. ožujka u 16.00 sati.


ŽKK Radost – ŽKK Kranjska gora-Jesenice 63:68 (21:19; 10:19; 17:21; 15:9)
Sastav: Bašek 22, Škoda 18, Rodek 10, Madar 6, Hlebec 4, Obadić 3, Polanec, Mikolaj, Janković, Valkaj

Nakon utakmice svi zajedno su proslavili Dan žena, opustili se, zabavili i podružili na 8. Radosnoj noći. Kako Radosnu noć organiziraju i s ciljem da bi se prikupila novčana sredstva kojima će se omogućiti nastavak djelovanja kluba, ovim putem žele zahvaliti svima koji nam u tome pomogli: donatorima tombola, roditeljima, igračicama, trenerima, upravi i svima koji ste se s njima družili na zabavi.


Posebno zahvaljuju donatorima koji su omogućili vrlo vrijedne nagrade za prvih deset plesnih parova u igri Ples srca, a to su: Aeroklub Međimurje, Ivona Posavec, Stjepan Jalšovec, Optika Optovista, Zlatarna Benjamin – vl.Beriša Benjamin, Magic Well Čakovec, LifeClass Terme Sveti Martin i Triumph trgovina Čakovec.

Hvala i Nikolini Rodek na još jednoj finoj i kreativnoj torti koju su razrezali pobjednici Plesa srca, dok su drugu tortu ispekle igračice svojoj kapetanici Ivani povodom njenog rođendana. Zahvala ide i Bike Point Radotić na bidonima za cijelu seniorsku ekipu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije