SENIORKE Klena iz Svete Marije najbolja ekipa u Međimurju

>> SENIORKE Klena iz Svete Marije najbolja ekipom u Međimurju

U Čakovcu je 27. veljače u organizaciji Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije održano proglašenje najboljih sportaša i sportskih ekipa za 2017. godinu. U nominaciji za najbolju sportašicu sudjelovala je Paula Pongrac, članica ekipe seniorki Klena, a za najbolju žensku ekipu nominirana je bila i ekipa seniorki Klena. Izbor su vršili sportski novinari s područja Međimurske županije.



Paula nije dobilo dovoljan broj glasova, dok je ekipa seniorki dobila najviše glasova i proglašena je najboljom ženskom ekipom za 2017. godinu. Kao nagradu primile se veliki pehar koji im je uručio Župan Matija Posavec i predsjednik zajednice Mato Kljajić.



Rezultati seniorki u zadnjih su godina bili izuzetni. Na završnom Kup natjecanju HŠRS sudjeluju 8 godina za redom. Od tih godina dva su puta (2016 i 2017.) pobjednice Kupa, jednom su bile drugi i jedno treće.



U Prvenstvu HŠRS (liga seniorki) sudjeluju 6 godina. Od tih šest godina pobjednice prvenstva bile su tri puta (2014., 2016 i 2017.), još su bile jedanput druge i dva puta treće.



Proglašenje pobjednika prvenstva HŠRS održano je 4. ožujka u Sisku. Tu je ekipa za prvo mjesto u ligi primila pehar, a natjecateljice medalje.



Brojna su sudjelovanja i u reprezentaciji Hrvatske na svjetskim prvenstvima. Tako je Ivanka Škoda sudjelovala četiri puta, Natalija Žganec i Paula Pongrac po dva puta. Čestitke ekipi i članicama uputili su brojni članovi kluba, prijatelji, natjecatelji i brojne ribolovne udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije