POBJEDA Radosti u još jednoj neizvjesnoj završnici

U nedjelju su seniorke Radosti u Toplicama Sveti Martin odigrale odgođeni susret 11. kola protiv Koš Primorske iz Kopra. Obje ekipe loše su otvorile susret, naše su se mučile sa zonskom obranom gošći i promašenim zicerima, dok gošće nisu mogle probiti naš zonski presing što je rezultiralo vrlo malim brojem koševa u prvoj četvrtini (7:2), a i tokom cijele utakmice.

U prvoj četvrtini cure su zagrađivale, skakale, borile se, igrale onakvu obranu kakvu je trener i tražio, u drugoj je očito već ponestalo snage što je Kopru olakšalo put do koša te one dobivaju drugu četvrtinu 7:14 (14:16).

U drugo poluvrijeme naše ponovno kreću odlučno u obrani te laganim koševima preuzimaju vodstvo i stvaraju prednost (kraj treće četvrtine 31:23). Ali tada se vidjelo da je dvorana u Toplicama zapravo gostujuća za obje ekipe.

Gošće kao da su kod kuće pogađaju otvorene šuteve, dok našima ništa ne ulazi i susret ponovno dolazi u neizvjesnost. Nekoliko minuta prije kraja gošće su povele, imale pet poena prednosti, ali Hlebec i Obadić ne dopuštaju gošćama da pobijede. Sedam sekundi prije kraja Obadić pogađa oba bacanja za konačnih 46:44.

Imale su gošće sekundu prije kraja priliku izjednačiti, ali njihova igračica promašuje oba slobodna bacanja i pobjeda odlazi u rukenašoj ekipi. Nakon Šmarja, ovo je druga pobjeda Radosti u nizu, a nadaju se da mogu doći i do treće 10. ožujka kada gostuju kod Žirja.

ŽKK RADOST – ŽKK KOŠ PRIMORSKA 46:44 (7:2; 7:14; 17:7; 15:21)
Sastav: Hlebec 14, Bašek 13, Rodek 9, Obadić 8, Škoda 2, Mikolaj Mi, Valkaj, Mikolaj Ma, Polanec, Janković, Mađar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije