ČAKOVČANKA Kristina Dudek proglašena najboljom sportašicom Varaždina

U varaždinskom HNK je u ponedjeljak, 29. siječnja, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina po 55. put održala svečanost proglašenja najboljih sportaša grada.

Titula najboljeg sportaša Varaždina za 2017. godinu pripala je Enesu Gariboviću iz Športskog karate kluba ‘Varaždin’, dok je najbolja sportašica Čakovčanka Kristina Dudek iz Atletskog kluba ‘Sloboda’.

Garibović je mlađeseniorski europski prvak, treći ekipno u Europi u seniorskoj konkurenciji, seniorski prvak Balkana pojedinačno i ekipno, seniorski prvak Hrvatske, sedmi senior Karate Premier lige, prvi na Super Eight turniru, pobjednik Slovenia Opena, standardni član seniorske reprezentacije Hrvatske, piše Varazdinski.hr.

Dudek je prvakinja Hrvatske na 400 metara u dvorani i na otvorenom, prva sa štafetom 4×400 metara i druga sa štafetom 4×100, treća na 200 metara, druga na Balkanu sa štafetom 4×400, deseta u Europi sa štafetom 4×100 te 15. na Univerzijadi na 400 metara. Ovo joj je drugi naslov najbolje sportašice Varaždina, a prvi je osvojila 2013. godine.

– Nisam se nadala da ću biti najbolja sportašica jer sve su kandidatkinje kvalitetne. Prošla godina nije bila kakvu sam planirala, ali je bila dobra – rekla je pritom Kristina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije