VARAŽDINSKI NAJSPORTAŠI Nominirana i atletičarka Kristina Dudek iz Čakovca

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizira, sada već 55. proglašenje najboljih sportaša Grada Varaždina. Najboljim sportašicama, sportašima, sportskim kolektivima i sportskim djelatnicima nagrade i priznanja bit će uručeni na svečanosti koja će se održati u ponedjeljak, 29. siječnja, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.

Za sportaša godine bili su nominirani aktualni najbolji sportaš Varaždina, karatist Enes Garibović, ribolovac Kristijan Kosmačin, stolnotenisač Ronald Ređep i atletičar Gabrijel Stojanović.

Za sportašicu godine su nominirane rukometašica Ines Domjan, karatistica Elma Garibović, Marija Kosi iz savatea, aktualna najbolja sportašica Varaždina streljačica Tanja Perec, stolnotenisačica Petra Petek, plivačica Martina Štefinec te atletičarka Kristina Dudek iz Čakovca.

Kristina je prvakinja Hrvatske na 400 metara u dvorani i na otvorenom, prva sa štafetom 4×400 metara i druga sa štafetom 4×100, treća na 200 metara, druga na Balkanu sa štafetom 4×400, deseta u Europi sa štafetom 4×100 te 15. na Univerzijadi na 400 metara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije