NAGRADNA IGRA Hrvatska s Francuskom za polufinale

Na Europskom rukometnom prvenstvu preostao je još jedan susret Hrvatske u drugom krugu natjecanja grupe I i to ogled s Francuskom. Ove dvije reprezentacije su glavni kandidati za polufinale, a kako suparništvo Hrvatske i Francuske ima dugu tradiciju bilo bi ih lijepo pobijediti i otići u polufinale.



U srijedu će u Zagrebu prvi na parket u 16:00 sati Srbija – Bjelorusija, u 18:15 sati Švedska – Norveška i u 20:30 sati Hrvatska – Francuska. Kako se do našeg susreta moraju odigrati preostali bit će jasna situacija koja kombinatorika će trebati našim rukometašima za prolaz u polufinale.



NAGRADNA IGRA: Vaš je zadatak još jednom prognozirati s kolikom će gol – razlikom završiti susret rukometnih reprezentacija Hrvatske i Francuske u Zagrebu. Smatrate li da će pobijediti Hrvatska, ispod ovog članka na portalu, stavite ispred brojke predznak plus (npr. +6), smatrate li da će Hrvatska izgubiti stavite predznak minus (npr. -1), a smatrate li da pobjednika neće biti samo napišite nula (0).



Nagrada su dvije ulaznice za čakovečke bazene za malo opuštanja i rekreiranja kao odmor od navijanja. Svaki posjetitelj portala može ostaviti samo jednu prognozu, prognozu možete ostaviti do početka utakmice, a bude li više točnih prognoza sretnog dobitnika dobit ćemo slučajnim odabirom. Sretno svima i navijajte u srijedu od 20:30 sati za Hrvatsku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije