STOLNI TENIS Ove subote seniorsko prvenstvo Međimurja, prijave do srijede

Već smo na našoj stranici najavili termine odigravanja pojedinačnih prvenstava Međimurja za sezonu 2017./2018., a nakon sjednice Izvršnog odbora Međimurskoga stolnoteniskog saveza ima i jedna novina. Na prvenstvu za seniore i seniorke, koje će se ove subote 13. siječnja igrati u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu naknadno je uvrštena disciplina parova.

I to ne posebno za igrače i za igračice, nego zajedno u istoj kategoriji, pa će za prijavljeni par moći igrati dva igrača, dvije igračice ili pak mješovita kombinacija s jednim igračem i jednom igračicom. Početak pojedinačnih natjecanja predviđen je za 13 sati, a parovi, koji će se igrati na ispadanje, u programu su u intervalu između pojedinačnih kvalifikacija po skupinama i završnice.

Inače, branitelj naslova kod igrača je Nino Bujan iz Mihovljana, koji je u finalu bio bolji od Borisa Preksavca iz Putjana, a kod igračica Sara Mikac, danas igračica HASTK Mladosti, pobjednica u finalu nad Kajom Popović iz Putjana. Rok za pojedinačne prijave tajniku Saveza Franji Flacu je srijeda 10. siječnja do 15 sati, a kompletne propozicije zainteresirani mogu pročitati na službenoj stranici krovne stolnoteniske organizacije naše županije msts.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije