STOLNI TENIS Očekivani poraz Hodošana u Varaždinu

Stolnotenisačice Hodošana u 7. kolu HEP Superlige gostovale su u Varaždinu i s 4:2 izgubile od istoimene domaće ekipe. Ovaj poraz nije neočekivan, jer Varaždinke su u krugu najboljih hrvatskih ženskih ekipa, a ove sezone s pojačanim sastavom pucaju i na finala doigravanja protiv nedodirljivoga Dra. Časla.

Protiv sastava Josipa Markatija domaći trener čak si je dopustio luksuz da u početnu postavu umjesto standardne Bojane Poljak uvrsti kadetkinju Tenu Kovaček, a u drugom krugu umjesto Ivane Malobabić, uz najbolju igračicu Petru Petek, i njenu vršnjakinju Luciju Sitar. Upravo na tim perspektivnim domaćim igračicama Paula Markati je zaradila obje pojedinačne pobjede za Hodošan, dok Petek protiv Nike Jakopović i Mateje Omble te Malobabić protiv Omble, kao i par Malobabić/Petek protiv Markati i Omble nisu izgubile niti set.

Ovom pobjedom Varaždinke su na tablici druge iza neporaženoga Dra. Časla, a iza njih su već izgledno u četvorci za doigravanje dugoreški Aqueastil, koji je u 7. kolu pobijedio Vrsar, i TIS , koji je bez gubitka partije donio bodove iz Bjelovara. Hodošan je s jednom pobjedom na devetom mjestu, a za osvajanje nove će ipak trebati pričekati slabije protivnice.

REZULTATI
Varaždin – Hodošan 4:2
(Malobabić – Ombla 3:0, Kovaček – Markati 1:3, Petek – Jakopović 3:0, Malobabić/Petek – Markati/Ombla 3:0, Sitar – Markati 0:3, Petek – Ombla 3:0)
HASTK Mladost – Pula 4:1
Bjelovar – TIS 0:4
Aquaestil – Vrsar 4:1
Mladost Petrinja – Dr. Časl 0:4

TABLICA
1. Dr. Časl 14
2. Varaždin 13
3. Aquaestil 12
4. TIS 12
5. HASTK Mladost 10
6. Mladost Petrinja 10
7. Pula 10
8. Bjelovar 9
9. Hodošan 8
10. Vrsar 7

Parovi 8. kola, subota 2. prosinca – u 11 sati: TIS – Aquaestil; u 17 sati: Vrsar – Mladost Petrinja, Pula – Bjelovar, Varaždin – HASTK Mladost; nedjelja u 11 sati: Hodošan – Dr. Časl.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije