STOLNI TENIS Traži se domaća pobjeda

Nakon gostovanja u Puli prošle subote, u nedjelju u 6. kolu HEP Superlige stolnotenisačice Hodošana u dvorani hodošanske Osnovne škole ugošćuju Mladost iz Petrinje. Naše uz Petrinjke vežu dobre uspomene, jer su se pobjedom nad njima u 18. kolu u sezoni 2015./2016. spasile od ispadanja, a Mladost je ispala u 1. Hrvatsku ligu istok, da bi se samo nakon jedne sezone ponovo vratile u najviši rang.

No, to sada više nisu iste ekipe, jer su i jedne i druge temeljito promijenile sastave, a razlika je jedino u tome što su naše u ovu sezonu ušle oslabljene, a njihove gošće ojačane. U dosadašnjih pet kola bolje su prošle igračice iz Petrinje, koje su nakon dva početna poraza, u gostima od Pule i kod kuće od Varaždina, u trećem kolu u Zagrebu savladale HASTK Mladost, u četvrtom u svojoj dvorani Bjelovar, a u petom u Dugoj Resi izgubile od Aquaestila.

Igračice Hodošana imaju tek jednu pobjedu, u prvom kolu s 4:3 u gostima u Vrsaru, nakon koje su nanizale četiri poraza – doma od Bjelovara i Aquestila i u gostima od TIS-a i Pule pa s jednom pobjedom i četiri poraza s Bjelovarom dijele osmu i devetu poziciju na tablici.

Za nedjeljnu utakmicu je teško prognozirati pobjednice, a ako obje ekipe istrče kompletne ipak bismo laganu prednost dali gošćama u čijim redovima je sa šest pobjeda i jednim porazom najbolja Sunčica Zajec, a s četiri pobjede i pet poraza pozitivna je i Ivana Marinić. U plusu, sa skorom od pet pobjeda i tri poraza je i naša Paula Markati, ali pravu formu nikako da uhvate Mateja Ombla i pogotovo Nika Jakopović, koja je slabija od treće gostujuće igračice Karle Franović pa bi, Paula i Mateja za osvajanje dva boda trebale posebno zablistati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije