VELIKA POBJEDA Sjajna Hrvatska razbila Grčku!

Sjajna partija Hrvatske protiv Grčke u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji! Vatreni su pred 30.000 ljudi na Maksimiru slavili s uvjerljivih 4:1 i tako napravili veliki korak prema plasmanu na Svjetsko prvenstvo.

Golove za Hrvatsku postigli su Modrić (13., 11m), Kalinić (19.), Perišić (33.) i Kramarić (49.), dok je za goste strijelac bio Sokratis (30.). Uzvratna utakmica je u nedjelju u 20:45 u Grčkoj.

Zaglušujuća buka Maksimira, zadivljujući vulkan s tribina dao je krila vatrenima i naprosto pomeo Grke u prvom poluvremenu! Bila je ovo kockasta rapsodija, igra dostojna najvećih svjetskih momčadi, pa kad smo već kod toga, kada gledamo kako hrvatski stroj gazi i melje i nezadrživo juri prema Rusiji, neizbježno moramo vratiti film nekoliko mjeseci unatrag i zapitati se – kako nam se uopće moglo dogoditi da zalutamo u društvo Grka i Sjevernih Iraca?

I ova je utakmica pokazala kako reprezentacija mora doći do ruba ponora kako bi izazvala podražaj svoje publike, Jer, ovo što su Modrić i društvo doživjeli u Maksimiru jedna je od najspektakularnijih izvedbi hrvatskog navijačkoga orkestra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije