STOLNI TENIS Bez velikih uzbuđenja u 4. kolu Međimurskih liga

Četvrto kolo Međimurskih liga Međimurske novine prošlo je bez osobitih iznenađenja, što se može vidjeti iz uglavnom visokih rezultata, čak četiri od 10:0 i samo dva neodlučena ishoda. Tek je u tri utakmice u zadnjim partijama pala odluka o neriješenom ili pobjedi jednoga od protivnika, a sveukupno gledajući s osamnaest pobjeda su uspješniji bili domaći.

I obavijest iz Međimurskoga stolnoteniskog saveza. Najkasnije do petka 10. studenoga je zadnji rok za uplatu kotizacija za nastup u ligama, o čemu detalje o iznosu, načinu uplate i broju žiro računa mogu pročitati u biltenu broj 1 za ovu sezonu.

>>> Stolnoteniske lige

1. liga
Polovica od ukupno četiri pobjede s maksimalnih 10:0 evidentirano je u 1. ligi, a tako drastično su stradali Kos-Kotoriba 2 od Mihovljana 3 Prima biroa i Lopatinec 1 od Čakovca 1, kojima su to bili već treći porazi ovim rezultatom u prva četiri kola.

Tek jednu partiju, na gostovanju kod Mihovljana 2, izgubile su Putjane Brid, Katex je u Draškovcu kod HE-DRE gubio 2:1 i na kraju pobijedio sa 7:3, a neizvjesna, do 3:3, je bila utakmica između ZEN-Šenkovca 2 i MSTC Čakovca 2, koju su sa 6:4 dobili Šenkovčani za koje je tricu napravio Matija Barić, a dvije partije dobio Zoran Vidović.

2. liga
Mala Subotica 1 je, protiv Kos-Kotoribe 3, drugu utakmicu za redom pobijedila 10:0, pa je s Nedelišćem 1, koje je uz trice Siniše Mesarića i Franje Vrtara sa 7:3 komotno pobijedilo drugi sastav Donjega Kraljevca. Istim rezultatom i tricom Anje Novak ZEN-Šenkovec 3 je donio bodove iz Hodošana, a Draškovec je, nakon vodstva od 5:1, zamjenom Nedeljke Munđar zamalo do kraja prokockao pobjedu protiv ŠŠK Čak-a.

Bodove su u neizvjesnoj utakmici u Lopatincu u kojoj su domaćini stalno stizali prednost gostiju podijelili Lopatinec 2 i GSTK Prelog 1, čiji je Dubravko Hozjak s tri pobjede bio igrač utakmice.

3. liga
Da je Josip Rob u devetoj partiji eventualno dobio Zvonimira Turka, i GSTK Prelog 2 s 8:2 pobijedio Čakovca 3 svih 5 utakmica bi završilo s istovjetnih 8:2. Ali nije pa su Preločanci, uz tricu Kreše Horvata i Robovu dvicu, slavili sa 7:3.

Vodeće Putjane 2 su, uz trice Roberta Lehkeca i Rina Megle te dvicu Marka Puškadije i bez svoje perjanice Kaje Popović donijele bodove od Hodošana 1, Goričan 1 se pobjedom nad USTA Belicom 1, uz neporažene Josipa Đurana i Daria Grda, nakon poraza u 3. kolu u Putjanama, vratio na pobjedničku stazu, a Čakovec 4 je tricama Daria Damjana i Marijana Čižmešije te dodatak jedne pobjede Petre Babić Gašparlin osvojio bodove u Dragoslavec Bregu.

4. liga
Nakon prva četiri kola najneizvjesnija. U Čakovcu je Mihovljan 4, tricom dominantnoga Dražena Bubeka iz gostujuće ekipe, uzeo Bod Rozika birou, a ZEN-Šenkovec 4 pak je, u utakmici u kojoj je stalno vodio, u gostima sa 6:4 savladao Putjane 3, kojemu tricom nije mogao pomoći niti Zlatko Murković.

Zasadbreg je, nakon kiksa u prvom kolu, u gostima kod Lopatinca 3, uz trice braće Josipa i Nikole Magdalenića, upisao treću uzastopnu pobjedu, a prvu su, uspjehom nad USTA Belicom 2, uz tricu Dominika Topleka, zabilježili mladići iz Mihovljana 5. Denis Barbić i Danko Šimon iz Čakovca 5 tricama su, uz pomoć Ladislava Varge, pobijedili HE-DRU 2 i sa ZEN-Šenkovcem 4 ostali na vrhu tablice.

5. liga
Trojka na vrhu zabilježila je i četvrte pobjede u nizu. Goričan 3 je u svojoj dvorani, nakon vodstva gostiju od 2:1, sa 7:3 tricom Dejana Gudlina savladao Svetu Mariju 1, ZEN-Šenkovec 5 je novom tricom Dine Ratajec istim rezultatom otpravio Putjane 4 MLD, a Kos-Kotoriba 5 pak s 8:2, uz tri pobjede Stanislava Sovića, nanijela treći poraz Putjanama 7.

Do prve i to gostujuće pobjede s visokih 9:1 su kod Donjega Kraljevca 1 došli Marko Kedmenec, Dragan Šajn i Matej Šlibar iz Donjega Vidovca 1 prepustivši domaćima samo uspjeh u igri parova.

6. liga
USTA Belica 3 je bez borbe dobila neodigranu utakmicu 2. kola protiv Putjana 6, a u 4., uz tricu Matije Trstenjaka, sa 7:3 pobijedila i Nedelišće 3 pa je zajedno s Goričanom 2, koji je u gostima bio bolji od Donjega Vidovca 2, i dalje neporaženi na čelu.

U gostima, kod Svete Marije 2, je, uz tricu Tomice Kosa, pobijedio i Goričan 5, a drugu pobjedu je, protiv GSTK Preloga 3, unatoč trici Gorana Gotala za Preločance, upisala HE-DRA 3. Najvišu pobjedu u 4. kolu upisali su klinci Putjana 6 protiv svojih vršnjaka iz Kos-Kotoribe 6, kod čega su trice za Putjančane upisale sestre Ana i Marta Novak.

7. liga
Jedini bez poraza i dalje su veterani iz Čakovca 6, koji su u 4. kolu u gostima s 10:0 pobijedili klince iz GSTK Preloga 4. Drugoplasirani Donji Vidovec 3 je s visokih 9:1 na domaćem terenu savladao Goričana 6, a nakon dobroga starta i dvije pobjede, drugi put za redom su, u gostima kod Goričana 4, poraženi Frkanovčani iz Lopatinca 4, koji se nisu mogli oduprijeti trojici Blažeka – Filipu, Mihaelu i Ivanu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije