FOTO Međimurski slatkiši zabili gol dijabetesu

Udruga djece oboljele od dijabetesa i njihovih roditelja pod imenom ‘Međimurski slatkiši’ organizirala je u nedjelju 29. listopada 2017 godine humanitarni nogometni turnir pod nazivom ‘Zabijmo gol dijabetesu’ koji se održao u dvorani 1. Osnovne škole u Čakovcu.

Ovom humanom eventu odazvale su se mnoge dječje ekipe s područja Međimurske županije pa i šire, njih dvadesetak u različitim dobnim kategorijama. Već od ranih jutarnjih sati vladalo je veselo ali i napeto raspoloženje kako su se redale utakmice jedna za drugom.

Pune tribine odzvanjale su navijačkim glasovima roditelja čija djeca su svoje nogometne vještine pokazivala na uzavrelom terenu.

Predstavnica Crvenog križa Alenka Novak mjerenjem šećera u krvi svojom je nazočnošću također ukazala na važnost ove mlade ali marljive udruge.

Članovi udruge potrudili su se i pripremili dovoljno okrijepe kako za djecu tako i za roditelje, a svaka utrošena kuna iskoristit će se za kupnju kontinuiranih mjerača šećera u krvi kako bi se djeci dijabetičarima olakšao život sa dijabetesom.

Ovim se putem članovi udruge “Međimurski slatkiši” i njihova predsjednica Željka Đeri najiskrenije zahvaljuju svim sudionicima ovog humanitarnog turnira na donacijama, te pozivaju sve one koji žele financijski pomoći udruzi u njihovom radu da svoje donacije uplate na broj žiro računa IBAN: HR55 2340 0091 5108 9558 6.

Račun će biti aktivan do 25. siječnja 2018. godine odnosno do kraja akcije ‘Zabijmo gol dijabetesu’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije