FOTO Međimurski slatkiši u Kotoribi proslavili prvi rođendan

Svoju prvu godišnjicu rada ‘Međimurski slatkiši’ proslavili su na poseban način – na veselje svoj djeci, roditelja i gostiju koji su se odazvali njihovoj proslavi.

Prekrasan ambijent uz slasne delicije koje su pripremili sami roditelji uz pomoć donacija na ribnjaku SRD ‘Vidra’ u Kotoribi dali su poseban štih ovoj proslavi čemu mogu posvjedočiti svi koji su se odazvali i to njih šezdesetak što domaćih što gostiju.

Zadovoljstvo nisu krili gosti iz Samobora, Bjelovara, Zagreba kao ni obitelji s djecom iz svih krajeva Međimurja, a i šire. Dopredsjednik Hrvatskog saveza Dijabetičkih udruga Velimir Mirt izrazio je veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima ove udruge i zaželio još puno dobrih rezultata i uspjeha u radu, te je i sam aktivno sudjelovao u veselom i zaigranom poslijepodnevu na ribnjaku.

Damir Kečkeš, medincinski tehničar koji je i sam roditelj djeteta oboljelog od dijabetesa održao je radionicu te educirao roditelje o načinu primjene GlucaGena u slučaju teških hipoglikemija kad je oboljeli bez svijesti.

Skakanje u vreći, povlačenje užeta, nogometne sposobnosti, karaoke, ribolov samo su djelić onoga što je ova udruga pripremila svima koji su se odazvali proslavi i na taj način podržali njezin velikodušni rad za dobrobit najslađe djece u Međimurju.

Udruzi je trenutačno najveći problem nedostatak vlastitog prostora jer se pokazuje potreba za mjesečnim dežurstvima gdje bi se roditelji djeceoboljele od dijabetesa mogli informirati o novostima.

– Ovim putem zahvaljujemo se svim donatorima koji su pomogli svojim donacijama, roditeljima i gostima na odazivu, te domaćinu Đuri Horvatu koji nas je ugostio na ribnjaku – kaže Željka Đeri, predsjednica ‘Međimurskih slatkiša’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije