VELIKI DERBI Polet (SMnM) dočekuje Rudar

Na igralištu NK Polet Sveti Martin na Muri u subotu nas očekuje prava nogometna poslastica. U sjeni svih ostalih susreta 8. kola 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin igra se veliki derbi s NK Rudar iz Murskog Središća.

Znamo da su kroz povijest susreti Poleta i Rudara uvjek bili neizvjesni, napeti, a ponekad i s iznenađujućim ishodom. Ali sudeći prema pogledu na tablicu očekuje nas možda i najneizvijesniji susjedni derbi dvaju četvrtoligaša. Oba kluba u ovoj sezoni još su bez poraza. Rudar je prošlo kolo remizirao u Slakovcu protiv Slobode (0:0), dok je Polet također donio bod iz Nedelišća (1:1).

Domaći dečki su u sedam susreta dva puta su odigrali neriješeno dok su pet puta slavili. Imaju najveću gol razliku u ligi 21:6 (+15). Domaći napad s 21 postignutim pogotkom najefikasniji je u ligi, a u Poletovim redovima je i najbolji strijelac lige, Tomislav Medved koji je 11 puta parao protivničke mreže. Također treba napomenuti kako je Tomislav Medved tresao mreže svih protivnika u ovih sedam kola pa se nadaju domaćini kako će i dalje nastaviti takav niz. Svi domaći igrači za sada su zdravi i na raspolaganju za subotnji susret te jedva čekaju da on počne.

Gostujuća momčad do sad je u prvenstvu upisala 4 pobjede i 3 remija uz gol razliku 9:2 (+7). Imaju do sada najbolju obranu lige. Najopasniji igrač je Ivan Risonjić koji je postignuo 5 pogodaka. Trener Antun Srša zbog tri žuta kartona nema na raspolaganju Karla Goričanca.

Utakmica se igra na igralištu NK Polet u Svetom Martinu na Muri u subotu 7. listopada u 15:30 sati. Glavni sudac utakmice je Marin Horvat, a njegovi pomoćnici su Rudolf Čižmešija i Željko Novak; delegat je Božidar Kolarić.

U subotu očekujemo puno gledatelja te vam preporučamo da na vrijeme zauzmete svoja mjesta. Prije svega voljeli bismo vidjeti fer i korektnu igru i ponašanje svih aktera na igralištu. Nadamo se lijepom vremenu te pravom nogometnom ozračju kako i dolikuje derbi utakmicama te da svi zajedno uživamo u najvažnjoj sporednoj stvari na svijetu. Stoga dođite u Sveti Martin na Muri i pogledajte kako će završiti jedan od najvećih međimurskih nogometnih derbija, donosi portal NK Polet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije