‘TRENERI VELIKOG SRCA’ Škole plivanja prema Halliwick konceptu

U sklopu projekta ‘Treneri velikog srca’ održavaju se Škole plivanja prema Halliwick konceptu za djecu s teškoćama u razvoju u Varaždinu i Čakovcu te PK Vidra Varaždin, kao nastavak Škola plivanja. Škole plivanja za djecu s teškoćama u razvoju, već četvrtu godinu za redom provodi Hrvatski plivački savez osoba s invaliditetom u suradnji sa Gradom Varaždinom i Gradom Čakovcem.



Plivački klub Vidra Varaždin – klub za osobe s invaliditetom, kao jedinstveni takav klub u području sjeverozapadne Hrvatske omogućava nastavak Škola plivanja. Svojim članovima već 11 godina omogućava bavljenje sportom i sudjelovanje na natjecanjima, a uz tim iskusnih stručnjaka provodi i njihovu rehabilitaciju.



Voditeljica Škola plivanja prema Halliwick konceptu u Varaždinu i Čakovcu te predsjednica PK Vidra Varaždin je Višnja Bunić, profesorica kineziologije, instruktorica te voditeljica Halliwick grupa; u suradnji s Majom Marijom Želimorski, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick instruktoricom; Majom Sabolić, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick instruktoricom; Vanjom Terek, prof. rehabilitatoricom, Halliwick asistenticom; Martinom Štumerger, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick asistenticom te Renatom Kos, prof. rehabilitatoricom, volonterkom Škola plivanja prema Halliwick konceptu u Varaždinu.



Škole plivanja održavaju se svake srijede od 18 do 18:45 h u Varaždinu, na Gradskim bazenima Varaždin te u Čakovcu, nedjeljom od 9 do 9:45 h na Gradskim bazenima Marija Ružić Čakovec. PK Vidra treninge održava na Gradskim bazenima Varaždin, ponedjeljkom od 14 do 15 h te srijedom i četvrtkom od 17 do 18 h. Sve dodatne informacije moguće je dobiti na br.mob. 098 613 681 (Višnja Bunić) ili na e-mail: pkvidra@gmail.com.


Podsjećamo, projekt ‘Treneri velikog srca’, provodi se od strane Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom, čija je predsjednica naša ugledna i nagrađivana paraolimpijka Ana Sršen, ujedno i voditeljica projekta na državnoj razini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije