ŽNK TRNAVA GORIČAN Cilj je biti među prve tri ekipe na tablici

Ženski nogometni klub Trnava Goričan počeo je pripreme za novu prvoligašku sezonu sredinom kolovoza s obzirom da prvenstvo pocinje 23. rujna. Većina nogometašica je ostala u klubu, jedino su odlučile na prestanak treniranja Tamara Jurčec i Nives Mati.

U seniorski kadar trenera Mladena Vlaha su se priključile i nekadašnje članice kluba Petra Bijelić, Tatjana Bregar (došle iz ŽNK Vrbovca) i Klara Radmanović (došla iz Podravine). Klubu su se također pridružile Mirjana Bognec iz Ludbrega i Antonia Mušić iz Varaždina. Obje imaju pravo nastupa još za kadetkinje koje trenira Mateja Videc, trenerica kadetkinja, koja će na žalost morati propustiti polusezonu zbog operacije koljena te neće moći pomoći seniorkama, ali će zato pomagati u svemu ostalome.

Što se tiče pioniki tu su odlično krenuli i imaju ih dvadesetak registriranih, a njih trenira Leona Požgaj, dugogodišnja članica seniorske ekipe. Većinu poslova rade igračice i predsjednica Vesna Vugrinec-Vlah koja obavlja sve službene stvari u vezi kluba, a tu su i Mladen Pongrac te Mijo Horvat bez kojih ne bi bili tu gdje jesu. Svi zajedno su zaslužni što Trnava igra već nekoliko godina za redom u 1. HNLŽ, a ove godine cilj je biti među prve tri ekipe na tablici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije