NK GRANIČAR KOTORIBA Članovi rade na uređenju okoliša, počele i pripreme

Uoči početka prvenstva, članovi NK Graničar Kotoriba marljivo rade na uređenju svog Sportskog parka. Kako bi se osjećali ugodnije u svom okruženju, gotovo svakodnevno rade na postavljanju novih klupica oko igrališta, bojanju ograde i golova te popravku tribine.

– Radnim akcijama odazivaju se brojni članovi, a posebno smo ponosni što nam se priključuju i igrači, od najmlađih do veterana, pa se uz nas iz uprave uvijek nađemo u lijepom broju, rekao nam je predsjednik kluba Zoran Radmanić.

Postavljanje klupica planiraju završiti idućih dana, a veće zahvate, na ogradi i tribinama, planiraju kompletirati do početka prvenstva. Proteklih je dana obojana i ‘kućica’ za snimanje, a postavljena je i velika mreža iza malonogometnog igrališta.

Usporedno s radovima, u petak, 14. srpnja, trener seniorske momčadi Mario Ružić iz Šemovca održao je prozivku i prvi trening u sklopu priprema za jesenski dio sezone. Odazvalo se 17 igrača, a neki su opravdano izostali zbog godišnjih odmora i posla.

U petak i subotu održani su prvi treninzi, a već danas, u nedjelju, seniori Graničara na domaćem terenu dočekuju NK Međimurec. Utakmica počinje u 18:30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije