NK POLET (SMNM) feštao s Alkom Vuicom, gostovao u Selniku i odlazi u Žiškovec

Iako je prvenstvena sezona gotova, prvaci Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin Polet iz Svetog Martina na Muri ne miruje. Poletovce je posjetila Alka Vuica, a tijekom vikenda su bili na turniru. Kako je sve prošlo pitali smo vratara seniorske momčadi Dinu Jambresa:

Alka Vuica i njezina ženska posada, dvije plesačice, bile su iznenađenje igračima i navijačima NK Polet od predsjednika Miroslava Novinščaka. Fešta je bila odlična, a održana je u šatoru na igralištu nogometnog kluba. Uz Alku nastupao je i Tamburaški sastav Zrin. Sviralo se i plesalo do ranih jutarnjih sati.



Alkina pjesma ‘Ženska posada’ je himna koju su igrači seniorske momčadi NK Polet pjevali u svlačioni poslije svake pobjede i tako je postala hit i neslužbena himna igrača i navijača NK Polet, a ima i taj pobjednički ritam. Veliko hvala predsjedniku na iznenađenju i predivnoj fešti. Hvala i LifeClass toplicama Sveti Martin na odličnoj večeri i posluzi cijelu večer.

U subotu smo gostovali na proslavi 80 godina od osnutka NK Plitvice Selnik. Domaćin je odmjerio snage s Podravinom iz Ludbrega gdje su gosti slavili 2:1. Nakon te utakmice sastali su se NK Polet SMNM i NK Tehničar iz Cvetkovca. Na žalost mi na utakmicu nismo došli u kompletnome sastavu jer zbog obaveza nije bilo trenera Stevice Žganec, Radikovića, Turka, Horvata, Čurina i našeg najboljeg strijelca Bobičanca.



Priključili smo nekoliko juniora za tu utakmicu. Što se tiče utakmice Tehničar je bio sa 2:1, a bili su pojačani i s dva igrača koji trenutno igraju u Austriji, Nikola Golenja i Nikola Krušelj. Bila je dosta čvrsta utakmica gdje je prvo poluvrijeme završilo 0:0. U drugom djelu dali smo priliku našim juniorima. Gol za Polet postigao je Alen Herceg iz slobodnog udarca. Za goste zabili su Krušelj i Golenja. Čestitke Tehničaru na pobjedi i dojma smo da su se tako borili u prvenstvu da im ne bi pobjeglo prvo mjesto na tablici.

Hvala domaćinu na pozivu, večeri kojom su nas počastili te poklonima za naš klub. U subotu 24. lipnja gostujemo u Žiškovcu gdje domaći NK Dinamo slavi 40 godina od osnutka kluba. A zanimljivost je da je prvu službenu utakmicu davne 1977. godine NK Dinamo baš igrao s NK Polet pa smo stoga pozvani da ovu obljetnicu proslavimo s njima. Nakon utakmice seniorska momčad ide na zasluženi odmor do sredine srpnja kad počinju pripreme za narednu sezonu.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije