DERBI PRVENSTVA Bratstvo Jurovec dočekuje Sokol Vratišinec

U 23. kolu Druge međimurske nogometne lige – skupina B danas u nedjelju derbi prvenstva igraju lider Bratstvo Jurovec i drugoplasirani Sokol Vratišinec. Jurovčani su prvi s 56 bodova, dok je Sokol drugi s dva boda manje.

Obje ekipe nakon 22 kola imaju po 18 pobjeda, no uz to Bratstvo ima dva remija i dva poraza, dok Sokol ima četiri poraza. U prošlom kolu Sokol je kod kuće pobijedio Mali Mihaljevec 4:2, a Bratstvo je slavilo kod Pobjede 2:0.

Na listi strijelaca najbolji strijelac lige je Aleksandar Vincek s 22 gola iz Sokola. S 13 golova kod Bratstva je najefikasniji Antonio Zubčić, a isti broj golova je postignuo i igrač Sokola Tomislav Šafarić. Obje ekipe nemaju kartonirane igrače pa treneri mogu računati na sve igrače.

U jesenskom dijelu prvenstva u 8. kolu početkom listopada Sokol je poražen kod kuće od Bratstva 3:4. Susret počinje u 17:00 sati uJurovcu, vani je idlično sunčano vrijeme, ni prevruće ni prehladno pa su svi uvjeti za pravi nogometni derbi stvoreni, a vjerujemo da će i navijači doći podržati svoje nogometaše u velikom broju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije