NOVA POBJEDA rukometaša Nedelišća

I dalje je neizvjesno u 3. HRL Sjever tko će u viši rang natjecanja, 2. HRL kolo prije kraja prvenstva. U 25. kolu zasad drugoplasirano Nedelišće pobijedilo je na domaćem terenu u SGC ATON trećeplasiranu ekipu Ilove iz Grubišnog Polja 37:30. Poluvrijeme 15:14.

Domaćini u utakmicu kreću odlično, povedu 7:1 .Odlična gostujuća ekipa se ne predaje i stiže rezultat te se na poluvrijeme ide s golom prednosti domaćina.

U drugom dijelu ekipa Nedelišća ipak daje svoj maksimum te s nekoliko kontri radi razliku koju zadržava do kraja utakmice. Kod domaćih istaknuli su se vratar Hajdarović te igrači Korent s 11 i Farkaš s 10 pogodaka. Kod gostiju najefikasniji Kos-Kalanja sa 7 pogodaka.

U poslijednjem kolu ekipa Nedelišća ide u goste ekipi Concordie u Lepoglavu, a prvoplasirana ekipa Ivanske ide u goste Ilovi u Grubišno polje. Razlika između Ivanske i drugoplasiranog Nedelišća je jedan bod.

Protiv Ilove su igrali: vratari Hajdarović, Jarni, Obadić, igrači – Trstoglavec, Mrčela 1, Bakač 4, Topličanec 1, Korent 11, Farkaš 10, Goričanec 4, Slaviček 3, Škvorc 2, Bratković 1, trener – Buvač Nebojša prof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije