KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Gostujući bod Katarine Zrinski, Rudar poražen u Gojancu

>> KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Gostujući bod Katarine Zrinski

U 1. HNL za žene Katarina Zrinski iz Čakovca je gostovala u Slavonskom Brodu kod Viktorije i odigrala 1:1. Domaće igračice su povele u prvom dijelu. a za čakovečku ekipu je izjednačila Andreja Šćukanec-Hopinski na 1:1. Tako je završilo poluvrijeme i na kraju cijeli susret. Čakovčanke su bile bolje tijekom susreta, no nisu to znale kapitalizirati. U subotu je Trnava poražena kod Agrama 3:1.

1. HNL žene: subota Agram – Trnava 3:1, nedjelja Viktorija – Katarina Zrinski 1:1.

>>> NOGOMETAŠICE TRNAVE poražene kod Agrama

>>> ČETVORKA MEĐIMURJA protiv Bjelovarčana

MŽNL: Peti uzastopni poraz Rudara

U nedjelju smo imali samo jedan susret s međimurskim predstavnikom i to onaj u kojemu je Rudar gostovao kod Plitvice u Gojnacu. Uoči susreta Rudar je bio u crnom nizu od četiri uzastopna poraza od Međimurca 2:1, Slobode (S) 1:0, Sloge (Č) 1:0 i Nedelišća 2:1. Sve redom minimalni porazi, ali su porazi.

Dobro je krenulo po Rudarovce u Gojancu gdje su poveli golom Vurušića u 20. minuti. No sve se ubrzo raspalo jer je već u 21. minuti 1:1. golom Jošue Horvata, a domaćin ima 2:1 golom Tkalčeca u 40. minuti. U nastavku bez golova uz više prigoda domaćina i Rudar bilježi peti uzastopni minimalni poraz.

MŽNL: subota Pušćine – Sloboda (S) 4:2, Polet (SMnM) – Mladost Komet 1:0, Nedelišće – Sloga (Č) 2:0 i Podravina – Međimurec 4:2, nedjelja Plitvica (G) – Rudar 2:1, Zadrugar – Varteks 1:1, Jalžabet – Nedeljanec 2:1, Novi Marof – Zelengaj 3:1.

1. ŽNL: Vodeći trojac bez pobjede

Dinamo (D) i Centrometal u derbiju kola odigrali su 2:2. Domaćin je na odmoru imao prednost od 1:0. Mladost (SM) je poražena od Spartaka 1:2. Poluvrijeme je bilo 1:1, a gostujući gol u nastavku donio im je sva tri boda.

Svetomarčani su poraženi od Spartaka


Trnava je poražena od Naprijeda 0:3 s jednim golom u prvom dijelu i još dva u nastavku. BSK je pobijedio Galeb 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:0.

Trica BSK-a za tri boda


Jedinstvo (GM) je pobijedio Graničara (K) 3:2. Poluvrijeme je bilo 3:1. Sloga (Š) bila je sigurna protiv Mladosti (I) 4:0 s tri gola u prvom dijelu i jednim u drugom.

1. ŽNL: subota Mladost (Pal.) – Omladinac (NSR) 4:1 i Hodošan – Polet (P) 1:3, nedjelja Dinamo (D) – Centrometal 2:2, Mladost (SM) – Spartak 1:2, Trnava – Naprijed 0:3, BSK – Galeb 3:1, Jedinstvo (GM) – Graničar (K) 3:2, Sloga (Š) – Mladost (I) 4:0.

2. ŽNL skupina A: Sedmica Dubravčana

U pravoj golijadi u kojoj su uživali gledatelji Jedinstvo (NSnD) je poraženo od Dubravčana čak 4:7. Poluvrijeme je bilo 2:3. Dubrava je poražena od Dinama (P) 2:4. Poluvrijeme je bilo 2:2, a Palovčani u nastavku s dva gola dolaze do pobjede.

U još jednoj golijadi poraz Drave (DM) od Croatije 4.5. Poluvrijeme je bilo 1:1. Jedini susret bez golova igran je u Miklavcu gdje su Budućnost i ČSK završili 0:0.

Strahoninec je poražen od Omladinca (DS) 1:2. Gosti su i na odmor otišli minimalnom prednošću 0:1. S golom u svakom poluvremenu Vidovčan je pobijedio Borca (T) 2:0.

Domaći poraz Strahoninca od Omladinca (DS)


2. ŽNL skupina A: subota Mladost (D) – Podturen 0:2, Bratstvo (SV) – Kraljevčan 38 1:2, nedjelja Jedinstvo (NSD) – Dubravčan 4:7, Dubrava – Dinamo (P) 2:4, Drava (DM) – Croatia 4:5, Budućnost (M) – ČSK 0:0, Strahoninec – Omladinac (DS) 1:2, Vidovčan – Borac PMP 2:0.

2. ŽNL skupina B: Tri gostujuće pobjede

U općinskom derbiju poraz Zasadbrega od Hajduka (B) 0:3 s jednim golom u prvom dijelu i još dva u drugom. Sloboda (M) je porazila Donji Koncovčak 5:2. Poluvrijeme je bilo 3:1.

Petarda Slobode Mihovljan


Sokol je bio bolji od Malog Mihaljevca 4:2. Na odmoru je bilo 2:1. Pobjeda je poražena od Bratstva (J) 0:2 s golom u svakom poluvremenu.

Omladinac (M) i Plavi (Pe.) odigrali su 1:1 s golom gostiju u prvom dijelu i domaćina u drugom. Mura je izgubila od Šenkovca 1:3. Na poluvremenu su gosti vodili 1:2.

Bez pobjednika u Mačkovcu


2. ŽNL skupina B: subota Vučetinec – Trnovec 4:5 i Hajduk Vindija (Š) – Venera PMP 3:1, nedjelja Zasadbreg 77 – Hajduk (B) 0:3, Sloboda (M) – Donji Koncovčak 5:2, Sokol – Mali Mihaljevec 4:2, Pobjeda – Bratstvo (J) 0:2, Omladinac (M) – Plavi (Pek.) 1:1, Mura – Šenkovec 1:3.

3. ŽNL: Raspoloženi strijelci

Mladost (S) je gubila na poluvremenu 0:1 od Borca (DH), a preokretom u nastavku preokretom dolazi do pobjede 3:2. Torpedo je kod kuće poražen od Draškovca 0:7 s jednim golom u prvom poluvremenu i još čak šest u drugom.

Jadran je vodio pa je poražen od Radničkog


U derbiju poraz Jadrana od Radničkog 2:5. Iako je ekipa iz Štefanca dobila prvi dio 2:1, na kraju uvjerljiva gostujuća pobjeda. Bratstvo (P) je poraženo od Budućnosti (P) 1:6. Već je poluvrijeme bilo 0:3.

3. ŽNL: subota Napredak – Drava (K) 1:6, nedjelja Mladost (S) – Borac (DH) 3:2, Torpedo – Draškovec-Geothermae 0:7, Jadran – Radnički 2:5, Bratstvo (P) – Budućnost (P) 1:6. Parag i Otok su bili slobodni.

>>> NAGRADNA IGRA Međimurec i Nedelišće traže put u veliko finale

U UTORAK I SRIJEDU NOVA NOGOMETNA UZBUĐENJA

Nova nogometna uzbuđenja očekuju nas već u utorak i srijedu kada se igraju prve polufinalne utakmice seniorskog Kupa Međimurskog nogometnog saveza. U utorak u 17:30 sati igraju Sloboda Slakovec – Međimurje, a u srijedu u 17:30 sati Međimurec Dunjkovec / Pretetinec – Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije