NEDELIŠĆE ugošćuje Slogu Čakovec

Pobjedom u Murskom Središću nogometaši Nedelišća došli su na samo bod zaostatka za drugoplasiranim Varteksom koji je nanizao čak tri utakmice bez pobjede, a vrlo blizu je i Podravina koja ima tri boda manje od Nedelišća. Na vrhu se u potpunosti izdvojio Polet Sveti Martin na Muri s 10 bodova više od Varaždinaca, no svaki klub do kraja može osvojiti još 24 boda pa ne treba još otpisati trojku iza njih.

Slijedi nam susret Nedelišća s čakovečkom Slogom koja je petoplasirana u poretku s 34 osvojena boda (10 pobjeda, 4 remija, 8 poraza) i gol-razlikom 40:38. Nakon što su dobar dio jesenskog dijela proveli na 1. mjestu ušli su u krizu upravo nakon domaćeg poraza od Nedelišća, a za razliku od pretprošle sezone ovog puta ne moraju strahovati do zadnjeg kola za ostanak u ligi. Najbolji klupski strijelac je Ivan Fučko sa 16 pogodaka, a sa četiri ga slijedi David Antonović koji više nije član kluba.

U dosadašnjih 11 gostujućih utakmica Čakovčani su osvojili 14 bodova (4 pobjeda, 2 remija, 5 poraza), u proljetnom dijelu su u sedam utakmica osvojili isto toliko bodova, a u posljednja četiri gostovanja osvojili su samo jedan bod. Klubovi su se u protekle tri godine susreli sedam puta, a Sloga ni jednom nije pobijedila, Nedelišće je slavilo četiri puta, a tri puta nije bilo pobjednika s gol-razlikom 15:7. Zbog žutih kartona ovu utakmicu propustit će Luka Brlenić i Fran Vibovec, donosi portal NK Nedelišće.

Glavni sudac: Denis Buden (Črešnjevo)
1. pomoćni sudac: Siniša Fajfarić (Varaždin)
2. pomoćni sudac: Nikola Šmrček (Novakovec)
Delegat: Vlado Sokač (Podturen)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije