KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA: Slobodi (S) gostujući bod, porazi nogometašica

U 1. HNL za žene teško kolo naših predstavnica koje su igrale s vodećim ekipama. Trnava je u Goričanu poražena od neprikosnovenog lidera Osijeka 0:13. Katarina Zrinski je gostovala kod drugoplasiranog Agrama i poražena je 7:0.

MŽNL: Slobodi (S) gostujući bod

U nedjeljnom popodnevnom terminu imali smo samo jednog međimurskog predstavnika u MŽNL Čakovec – Varaždin i to Slobodu Slakovec koja je gostovala kod Jalžabeta. Susret je završio 1:1.

Domaćin je poveo 1:0 golom Sakača iz kaznenog udarca u 8. minuti. Slakovčani su izjednačili također iz kaznenog udarca golom Risonjića u 26. minuti. U drugom dijelu još jedan kazneni udarac za domaćine, ali taj je ostao nerealiziran. S obje strane bilo je još velikih prigoda, ali na kraju je svaka ekipa s jednim golom osvojila bod. Kod domaćina u 65. minuti isključen je vratar Špicer, a kod gostiju Cvetković u 61. minuti.




MŽNL Čakovec – Varaždin: subota Polet (SMnM) – Pušćine 5:0, Rudar – Međimurec 1:2, Nedelišće – Zelengaj 5:2 i Podravina – Varteks 0:1. Nedjelja Sloga (Č) – Mladost Komet 1:3, Jalžabet – Sloboda (S) 1:1, Novi Marof – Zadrugar 3:1 i Plitvica (G) – Nedeljanec 0:4.

Polet (SMnM) – Pušćine


>>> MEĐIMURJE pobijedilo s devetoricom igrača, slavlja Poleta (SMnM) i Međimurca

>>> MLADOST KOMET slavila u Čakovcu protiv Sloge

1. ŽNL: Dinamo Domašinec uspješan u Goričanu

U Goričanu poraz Trnave od lidera Dinama (D) 0:3 golovima u drugom poluvremenu. BSK i Omladinac (NSR) završili su 1:1 s gostujućim golom u prvom poluvremenu i izjednačenjem domaćina u nastavku. Jedinstvo (GM) je poraženo od Spartaka 0:2.

BSK – Omladinac (NSR) bez pobjednika


Sloga (Š) je pobijedila Naprijed 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku je gol domaćina odlučio pobjednika. Posljednja Mladost (I) je kod kuće stradala od Galeba 1:5. Već je poluvrijeme bilo 0:3.

Graničar (K) i Polet (P) podijelili su bodove odigravši 2:2. Golom Čižmešije domaćin je dobio prvo poluvrijeme 1:0. Možete dolje pogledati video ovog gola. S dva gola Palfija gosti okreću na 1:2, a u završnici susreta Bosilj postiže drugi gol domaćina za podjelu bodova.


1. ŽNL: subota Mladost (Pal.) – Mladost (SM) 1:1, Hodošan – Centrometal 1:1, nedjelja Trnava – Dinamo (D) 0:3, BSK – Omladinac (NSR) 1:1, Jedinstvo (GM) – Spartak 0:2, Sloga (Š) – Naprijed 2:1, Mladost (I) – Galeb 1:5, Graničar (K) – Polet (P) 2:2.

2. ŽNL skupina A: Samo Podturnu gostujući bodovi

Jedinstvo (NSnD) i Drava (DM) završili su 2:2. Domaćin je na poluvremenu vodio 1:0. Mladost (D) je golom u drugom dijelu pobijedila Dubravu 1:0. Budućnost (M) i Dubravčan odigrali su 1:1 golovima u prvom poluvremenu.

Strahoninec je bio bolji od Croatije 3:1 s golovima u drugom dijelu igre. Vidovčan je poražen od Podturna 0:3, a gosti su sve riješili u prvom poluvremenu.

Borac (T) je pobijedio ČSK 3:0 s jednim golom u prvom poluvremenu i dva u nastavku. Omladinac (DS) je bio bolji od Kraljevčana 3:1. Na odmoru je bilo 2:1.

Tri gola i tri boda Omladinca (DS)


2. ŽNL skupina A: subota Bratstvo (SV) – Dinamo (P) 1:0, nedjelja Jedinstvo (NSD) – Drava (DM) 2:2, Mladost (D) – Dubrava 1:0, Budućnost (M) – Dubravčan 1:1, Strahoninec – Croatia 3:1, Vidovčan – Podturen 0:3, Borac PMP – ČSK 3:0, Omladinac (DS) – Kraljevčan 38 3:1.

2. ŽNL skupina B: Zasadbreg petardom ispratio Sokola

Zasadbreg je kod kuće bio više nego uvjerljiv protiv dosadašnjeg lidera Sokola 5:1. Poluvrijeme je bilo 2:1, a u nastavku još tri gola domaćina. Sada je lider Bratstvo (J).

Pobjeda je golom u drugom dijelu pobijedila Slobodu (M) 1:0. Omladinac (M) je poražen od Hajduka (B) 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:2. Mura je poražena od Malog Mihaljevca 1:3 golovima u drugom poluvremenu.

Venera je poražena od Plavih 0:3 s dva gola u prvom poluvremenu i jednim u drugom. Šenkovec i Trnovec završili su podjelom bodova 1:1 golovima u drugom dijelu igre.

Što imaju zajedničko Vučetinec i Hollywood?


2. ŽNL skupina B: subota Vučetinec – Donji Koncovčak 4:1, Hajduk Vindija (Š) – Bratstvo (J) 0:1, nedjelja Zasadbreg 77 – Sokol 5:1, Pobjeda – Sloboda (M) 1:0, Omladinac (M) – Hajduk (B) 1:2, Mura – Mali Mihaljevec 1:3, Venera PMP – Plavi (Pek.) 0:3, Šenkovec – Trnovec 1:1.

3. ŽNL: Derbi u Podbrestu bez pobjednika

Jadran je kod kuće pobijedio Torpedo 5:0 s dva gola u prvom poluvremenu i tri u drugom. Golovima u drugom poluvremenu Bratstvo (P) je pobijedilo Otok 2:0.

Jadran je petardom ispratio Torpedo


U derbiju kola Budućnost (P) i Radnički su završili 1:1 golovima u prvom poluvremenu. Drava je u Kuršancu pobijedila Parag 9:1.

3. ŽNL: subota Napredak – Borac (DH) 1:3, nedjelja Jadran – Torpedo 5:0, Bratstvo (P) – Otok 2:0, Budućnost (P) – Radnički 1:1, Parag – Drava (K) 1:9 /u Kuršancu/. Draškovec–Geothermae i Mladost (S) su bili slobodni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije