U subotu početak sezone županijskih stolnoteniskih liga

U subotu će svoju 21. sezonu od obnove Međimurskoga stolnoteniskog saveza započeti županijske stolnoteniske lige.

Od Franje Flaca, dvanaestu sezonu uzastopno voditelja liga, doznajemo da je za natjecanje prijavljeno 67 ekipa, 3 manje nego za prošlu sezonu, koje će na se natjecati u prvih 7 liga s po 10 i sedmoj ligi sa 7 ekipa.

Zbog odustajanja nekih ekipa iz viših liga došlo je do izvanrednog napredovanja nekih sastava u rangu, koje tako dobivaju prigodu da se natječu u stupnju više. Od voditelja i obavijest da će u natjecanje u 7. ligi primiti eventualno zainteresirane novoformirane ekipe, ako svoj interes iskažu do sredine idućega tjedna.

Lige će i u ovoj sezoni nositi ime sponzora, Međimurskih novina, koje su se obvezale osigurati pokale za tri prvoplasirana sastava u svakoj od liga te prigodne nagrade za najbolje na županijskim pojedinačnim prvenstvima. Natjecanje će se, inače, odvijati po propozicijama iz prethodne sezone, osim što se od ove igra plastičnim umjesto celuloidnim lopticama, a za 20 kn je povećana kotizacija i to namjenski za održavanje web stranice Saveza, koja bi ubuduće omogućila i klubovima da objavljuju interesantne informacije iz svoje povijesti i zanimljivim zbivanjima u njim te uz to i fotografije.

Voditelj nas je obavijestio i da će se rezultati, kao i do sada, objavljivati na stranicama sponzora, Međimurskih novina, te na internetskim stranici Saveza i e-medjimurja, na kojima je već pred početak sezone objavljen bilten broj 1 liga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije