Policajci Kristijan, Dario, Branko, Nikola i Mario istrčali polumaraton

U organizaciji Trkačkog kluba ‘Marathon 95’ iz Varaždina, u nedjelju, 18. rujna održan je 22. varaždinski polumaraton. Petstotinjak trkača sudjelovalo je na glavnoj utrci (21,097 km), dok je njih dvjestotinjak pretrčalo 4800 metara u ‘Utrci građana’. Polumaratonska utrka, ujedno se bodovala i za državno ekipno prvenstvo.

Sada već tradicionalna ekipa međimurskih policajki i policajaca vrlo rado se odaziva ovakvim utrkama. Svakako, blizina polumaratona privlači naše trkače, ali ove godine utrka se vratila na varaždinske ulice i samim time postala je atraktivnija, kako za sudionike, tako i za gledatelje.

Uz sve napore i bolove koji se za vrijeme utrke događaju u tijelima trkača, ulaskom u cilj prevladalo je zadovoljstvo postignutim rezultatima, što potkrepljuju i osmjesi na licima policijskih službenika koji su predstavljali našu policijsku upravu. Kristijan Srpak, Dario Rihtarec, Nikola Kontrec, Branko Polanec i Mario Sever svoje trkačke sposobnosti testirali su na polumaratonskoj utrci, dok je Tea Hertelendi sudjelovala u “Utrci građana”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije