Veterani Varteksa pobjednici u Nedelišću, svladali europske viceprvake

Nedavno oformljeni veterani Varteksa izuzetno su aktivni od samog početka. Nakon što su prije dva tjedna odigrali veteranski turnir u Našicama, proteklog su vikenda igrali u obližnjem Nedelišću te osvojili uvjerljivo prvo mjesto.

>> Varaždinske rukomente legende osnivaju udrugu Veterani Varteksa

Bio je to drugi Međunarodni veteranski turnir Nedelišće 2016, a igrao se u dvorani Aton. Organizatori su bili veterani Čakovca i veteranke Nedelišća.

U muškoj konkurenciji Varteksovci su bili prilično uvjerljivi, a zanimljivo pobijedili su i europske viceprvake, Old Bulls iz Velike Nedjelje, koji su to postali ove godine u Poreču. Prije dva tjedna igrali su varaždinski veterani u Našicama, na snažnom turniru, osvojili su drugo mjesto u konkurenciji osam ekipa, a Petar Rodik proglašen je najboljim igračem turenira.

Ekipa Varteksa koja je nastupila na turniru – Na slici: Čuče slijeva: Ježovita, Godinić, Pitner, Car, Taći, Radujković, Šestak. Stoje slijeva: Malner (voditelj ekipe), Žnidarić, Levanić, Brkinjač, Rodik, Bračko, Jembrih, D. Ptiček, Z. Ptiček.

Pitner je bio najbolji vratar turnira, dok je najbolji igrač bio Pajić iz Čakovca, a najbolji strijelac Rendarić iz Sokola.

Što se tiče veterana Varteksa, oni su nedavno oformili udrugu, predsjednik je Vladimir Malner, a najavljuju i idući turnir 29. listopada u Velikoj Nedjelji, a potom 3. prosinca, povodom dana grada i veliki turnir u Varaždinu.

Rezultati (veterani): Varteks-Old Bulls 19-14, Varteks-Čakovec 14-9, Varteks-Sokol 23-18, Sokol-Čakovec 15-14, Old Bulls-Sokol 20-13, Čakovec-Old Bulls 12-11

Poredak: 1.Varteks 6, 2. Old Bulls 2, 3. Čakovec 2, 4. Sokol 2.

Rezultati (veteranke): Nedelisće – Ptuj 10-14, Koprivnica-Nedelisce 11-8, Ptuj-Nedelisce 12-12

Poredak: 1.Ptuj, 2. Koprivnica, 3. Nedelisće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije