Škoda treći na stolnoteniskom Memorijalu Barba Tome Amižića u Zadru

Nakon prvoga mjesta među kadetima na 7. Kupu Grada Paga prošloga vikenda, Kotoripčan Stjepan Škoda, igrač MSTC Čakovca, minuloga je vikenda ponovio dobru igru i na Memorijalu Barba Tome Amižića – 1. turniru Hrvatskoga stolnoteniskog saveza u Zadru. Na po rejtingu znatno jačem natjecanju nije doduše bio prvi, ali je plasmanom u polufinale u kategoriji kadeta ostvario odličan rezultat, koji je tim bolji jer je u četvrtfinalu iz igre izbacio prvoga nositelja, igrača zagrebačke Mladosti Ivora Bana, ali mu je za plasman u samu završnicu, protiv za njega uvijek neugodnoga Lovre Zovka iz GSTK Zagreba, ponestalo i snage i koncentracije.

Uz njega plasman u završnicu kategorije mlađih kadeta izborio je i član Mihovljana Denis Toplek. Prošao je i prvo kolo razigravanja i u osmini finala ispao od Zlatkova iz Dugoga Sela, ali i položio ispit u za njega novoj kategoriji, jer je u prošloj sezoni bio najmlađi kadet. Završnicu je drugim mjestom u kvalifikacijskoj skupini, iza reprezentativke Dorine Srebrnjak iz zagrebačke Mladosti, prošla i Paula Markati iz Hodošana, ali joj je ždrijeb zatim već u četvrtfinalu namijenio prvu nositeljicu i drugu državnu reprezentativku Ivanu Tubikanec, u ovoj sezoni igračicu Bjelovara, od koje je poražena s 3:0.

Bolan start u novoj kategoriji kadeta, ispadanjem već u kvalifikacijskoj skupini, na svojoj je koži osjetio Noa Vresk iz Mihovljana, koji je u sve u skupini dobio Gavranića iz Zaboka, ali je izgubio ostale dvije i u svakoj bio blizu dobivenih setova, ali ih je redom gubio. Tijesno je gubio i u kategoriji juniora gdje također nije prošao skupinu, ali i pokazao da se može nositi s iskusnijim protivnicima. U starijoj kategoriji od svoje, kadetskoj, okušao se i Denis Toplek, koji očekivano nije prošao skupinu, ali je ipak zadao dosta muke svojim suparnicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije