Udruga za šport djece i mladeži 11. godinu za redom organizirala ŠPORTKO

Završio je 11. ŠPORTKO tijekom kojeg su se djeca mogla okušati u različitim sportovima te utvrditi za koji imaju najviše talenta. Uz proslavu Dana grada Čakovca, najizdržljiviji mali sportaši su dobiti medalje. Od ukupno 106 sudionika, koliko smo imali u ovogodišnjem serijalu, 80 ih je zaslužilo medalju i to 10 bronca, 22 srebra te 48 zlata.



Djeci zahvaljujemo na dolascima i upornom vježbanju, a roditeljima na bodrenju i pomaganju u sportskim nastupima. Najmnogobrojniji Športkići dolaze nam iz vrtića Maslačak- Iskrice, Vrapčić- Smajlići i Cipelica-Sunčeka te su osvojili pilates lopte.



Zahvaljujemo se sponzorima i donatorima: Grad Čakovec kao zlatni sponzor Športka, Međimurske vode d.o.o. , Novi Feromont d.o.o. , Multipro d.o.o. , Pyrus multi marketing d.o.o. , Promming d.o.o. , Rođendaonica Prugi i prijatelji, Podravka i Čakovečki mlinovi d.d. koji su omogućili da se serijal održi i što su pripremili lijepe nagrade za djecu sudionike.



Osim medalje, djeca su dobila kapu šiltericu, poklon-paket Pyrusovih proizvoda, dva sata igre u Rođendaonici Prugi i prijatelji, napitak i pecivo. Najsvečaniji trenutak svečanosti je bila podjela zasluženih medalja od strane gradonačelnika Grada Čakovca Stjepana Kovača. Serijal Športko 2016. posvećujemo nedavno preminulom osnivaču i dugogodišnjem predsjedniku Udruge za šport djece i mladeži prof. Anti Dragiću. Vidimo se dogodine – još brži, spretniji i snažniji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije