Polet Pribislavec u derbiju domaćin Mladosti iz Palinovca

Ove subote i nedjelje na rasporedu je 24. prvenstveno kolo Prve međimurske nogometne lige u kojem se derbi kola igra u subotu od 17 sati u Pribislavcu gdje Polet, koji je u velikoj formi, ugošćuje Mladost iz Palinovca, koja pak je u minulom tjednu doživjela dva poraza u prvenstvu protiv Sloge te u kup utakmici protiv Međimurca. Sudit će P. Kolarić, Blažić, Vuk, delegat je I. Vlahek.

Omladinac u Novom Selu Rok igra s Dinamom iz Palovca koji je došao u neugodnu situaciju. Sve osim pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. U ovoj utakmici sude Klarić, Fažon, Šajnović, delegat Perko.

Mladost Ivanovec je također veliki favorit protiv Spartaka u utakmici koju sude Škrobar, D.Hrustek, Z. Novak, delegat S. Novak.

U nedjelju ujutro od 10 sati Sloga ugošćuje Sokol te je također apsolutni favorit utakmice koju sude Filipić, Hajdarović, Kedmenec, delegat I. Kovač.

BSK u Belici igra s Dinamom iz Domašinca i bodovi su mu vrlo važni, ali gosti su neugodan protivnik koji će tražiti put do pobjede te su u ovoj utakmici lagani favoriti. Utakmicu sude Srnec, D. Novak, Kočila, delegat Fais.

Mladost koja je u dvije gostujuće utakmice ostvarila dvije pobjede na svom igralištu u Svetoj Mariji igra s Galebom koji je u nezgodnoj situaciji i koji će pokušati iznenaditi domaćina koji je u ovoj utakmici u prednosti. Utakmicu sude Juras, I. Žganec, Tuksar, delegat Hozjak.

Trnava u Goričanu ugošćuje Slobodu iz Mihovljana i očekuje sigurnu pobjedu u utakmici koju sude Bacinger, Brljak, Balić, delegat Podgorelec.

Jedinstvo koje je ovoga proljeća u odličnoj formi igra s Kraljevčanom 38 i također je favorit u utakmici koju sude Zobec, Felker, Čurila delegat Baksa. Utakmice se igraju u nedjelju s početkom u 17 sati.

Zbog treće opomene pravo nastupa nemaju:
SOKOL – Luka Mikolaj
BSK – Damjan Novak
DINAMO (D) – Filip Papak
SPARTAK – Danijel Škvorc
OMLADINAC (NSR) – Leo Lesjak
SLOGA (Č) – Ivica Vugrinec

Kazna isključenom igraču:
SOKOL – Marko Mikolaj četiri utakmice

Lista strijelaca:
24 zgoditaka – Ivan Fučko (Sloga Č)
22 zgoditka – Stjepan Krznar (Dinamo D)
20 zgoditaka – Mišo Palfi (Polet P)
19 zgoditaka – Tomica Mlinarec (Trnava)
17 zgoditaka – Davor Štrok (Mladost SM)
15 zgoditaka – Krunoslav Frančić (BSK)
14 zgoditaka – Siniša Baksa (Polet P)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije