Croatia cup u Čakovcu u organizaciji TK Franjo Punčec

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec šesnaestu godinu za redom organizator je Croatia cupa, međunarodnog teniskog turnira za dječake i djevojčice do 12 godina uvrštenog u kalendar Tennis Europe. Croatia cup godinama je u tom uzrastu najjači teniski turnir u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi.

Ove godine na turniru će sudjelovati više od stotinu natjecatelja iz SAD-a, Tajlanda, Austrije, Srbije, Mađarske, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Njemačke, Slovačke, Poljske, Rumunjske, Ukrajine, i Hrvatske.



Turnir se održava od 30. travnja do 7. svibnja na terenima kluba u Čakovcu. Kvalifikacijski susreti na rasporedu su u subotu i nedjelju, a susreti glavnog turnira od ponedjeljka do petka (subote), kada je predviđeno održavanje finalnih susreta.

Na ovom tradicionalnom turniru svoje prve europske korake započinjali su i Borna Čorić, Ana Konjuh, Jana Fett i mnogi drugi maldi talentirani tenisači. Vrlo vjerojatno se i među ovogodišnjim maldim i talentiranim tenisačima i tenisačicama krije buduća zvijezda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije