Olimpijac iz Međimurja izrazio podršku Janici Kostelić

Višestruka osvajačica zlatnih olimpijskih medalja, pobjednica svjetskog skijaškog kupa, ukratko vjerojatno i najbolja hrvatska sportašica u povijesti, Janica Kostelić članica je Vlade Tihomira Oreškovića.

Vlada ju je na svojoj sjednici imenovala pomoćnicom ministra znanosti, obrazovanja i sporta. Podršku joj daju brojni sportaši, a među njima je i olimpijac iz Međimruja Filip ude.

Na svom Facebook profilu Ude je napisao: ‘Janica Kostelić odličan je izbor za pomoćnicu ministra zaduženu za sport. Do svih svojih sportskih uspjeha stigla je mukotrpnim, marljivim i predanim radim. I sam znam kakav je put prema vrhunskim rezultatima u individualnom sportu.

Ispunjen je brojnim preprekama koje može prijeći samo sportaš koji ima kombinaciju odlične fizičke spreme i čelične mentalne snage. Janica ima oboje i siguran sam kako će joj te osobine i bogato sportsko iskustvo pomoći pri doprinosu razvoja hrvatskog sporta.

Ona je jedna od nas, ima moju punu podršku te sam uvjeren kako će uspješno voziti i ovaj dužnosnički slalom za dobrobit svih naših sportaša.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije