U nedjelju se održava posljednja etapa utrke ‘Tour of Croatia’

U nedjelju, 24. travnja na dionici ceste Toplice Sveti Martin na Muri – Zagreb održat će se posljednja, 6. etapa međunarodne biciklističke utrke ‘Tour of Croatia’.

Trasa kretanja natjecatelja na području Međimurske županije bit će: start Toplice Sveti Martin na Muri – Sv. Martin na Muri – Mursko Središće – Štrukovec – Šenkovec – skretanje desno za Brezje – ulaz Slakovec – izlaz na glavnu cestu za Nedelišće – na kružnom toku izlaz za Čakovec – Čakovec – Preloška ulica – skretanje lijevo na državnu cestu D 3 – skretanje desno na državnu cestu D 20 – Prelog – skretanje desno u Sajmišnu ulicu – Trg bana Josipa Jelačića – Zrinskih ulica – skretanje desno na lokalnu cestu LC 20039 – prijelaz preko mosta rijeke Drave kod Otoka.

Kako je organizacija ovako velikog sportskog događaja izuzetno zahtjevna, a sigurnost svih sudionika u prometu prioritet, mjesta kojima prolazi biciklistička karavana privremeno će biti zatvorena za promet. Magistralne ceste zatvarat će se na desetak minuta, a prilazi gradskom središtu na 30 minuta te će na nekim mjestima biti na snazi obilazak cestovnih pravaca.

Molimo sve građane, a posebno sudionike u prometu, da se pridržavaju uputa prije prolaska biciklista kako se ne bi stvarale dodatne gužve u prometu te da poštuju privremenu prometnu regulaciju kao i upute policijskih službenika koji će brinuti za sigurnost svih sudionika u prometu. Detaljnije informacije potražite na službenim stranica Tour of Croatia.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije