Filip Ude za Brazil sprema vrhunsku vježbu uz najbolje gorivo

Najbolji hrvatski gimnastičar Filip Ude u kolovozu će po treći će put nastupiti na Olimpijskim igrama, koje je izborio na nedavnom kvalifikacijskom nastupu u olimpijskoj dvorani u Rio de Janeiru . Tim povodom je u NGC-u Aton u Nedelišću održana konferencija za medije na kojoj je Ude govorio o daljnjim planovima i pripremi za olimpijski nastup u Riu, a potpisan je i ugovor o nastavku suradnje GK Marijan Zadravec Macan i hrvatske naftne kompanije INA.

Nakon povratka s kvalifikacija u Brazilu pred Udeom je radno ljeto, kako je sam istaknuo : – Ove godine, moram priznati, ne planiram ljetni godišnji odmor jer imam obaveza do sredine prosinca. Prije svega, sve sam podredio tomu da odradim uspješan nastup u Riu, tako da već sutra krećemo s napornim treninzima koji će potrajati sljedeća tri mjeseca, do početka Olimpijskih igara. Za Olimpijske igre Filip i njegova ekipa pripremaju najtežu vježbu na konju s hvataljkama koju je do sada odradio, s početnom ocjenom 7.1, jer samo tako može do ostvarenja sna, još jedne, ovaj put zlatne olimpijske medalje.

INA nastavlja suradnju s gimnastičarima

Kako bi se što kvalitetnije pripremio za nastup na olimpijskim igrama, Filipu Udeu i gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan, sponzorstvom će pomoći i najveća hrvatska naftna kompanija INA, s kojom je potpisan ugovor o nastavku višegodišnje suradnje. Ugovor su potpisali Željko Jakopec predsjednik GK Marijan Zadravec-Macan i Marina Burazer, direktorica Ininog Sektora korporativnih komunikacija. Tom prilikom Jakopec je kazao kako je ugovor definiran prije Filipovog plasmana na OI, i u šali spomenuo da se u klubu nadaju i nekakvom aneksu, ako rezultat u Riu bude dobar (što ne bi bilo na odmet).

– Filipu želimo mnogo uspjeha te ne sumnjamo kako vrhunski rezultati neće izostati – rekla je Marina Burazer. Mi smo već davno prepoznali gimnastički klub Marijan Zadravec Macan kao izvor nepresušnog talenta na ovom području. Gimnastika zasigurno pridonosi razvoju mladih ljudi u ovoj lokalnoj zajednici, ali i isto tako i na nacionalnoj razini daje poticaj i drugima da se bave ovim sportom. Ujedno zahvaljujem klubu, kazala je Burazer na kraju, na povjerenju koje su i nama dali. Ovo je dobar primjer onoga, kako bi zapravo trebala izgledati suradnja jedne korporacije i sportskog kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije