Vizinger i Rebernik s NK Rijekom bili u Dubaiju

Perspektivni međimurski nogometaši, 17-godišnji Dario Vizinger (na slici prvi slijeva) iz Nedelišća i 19-godišnji Mihael Rebernik (treći slijeva) iz Dekanovca vratili su se u ponedjeljak iz Dubaija gdje su s NK Rijekom odradili deset dana priprema za proljetni dio sezone. U najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata stigli su 16. siječnja i pod vodstvom slovenskog trenera Matjaža Keka naporno trenirali i odigrali dvije prijateljske utakmice.

U pobjedi 1:0 nad Al-Gharafom iz Dohe priliku je dobio Vizinger, dok je u uvjerljivoj pobjedi 4:0 protiv domaćeg Dubaija zaigrao Rebernik. Međimurski dvojac nastupa za drugu momčad riječkog prvoligaša koja se natječe u 3. HNL – Zapad i nakon jeseni drži 6. mjesto.

Ove sezone Rebernik je u sredini terena upisao 15 nastupa i postigao dva pogotka, a Vizinger je u napadu nastupio na 10 utakmica i također postigao dva pogotka. Rebernik je nogometni put započeo u Dinamu iz Domašinca, nastavio u NŠ Međimurje-Čakovec, bio i u redovima Varaždina, a u Rijeku je stigao u siječnju 2015. iz Međimurja, upisao je i četiri nastupa za reprezentacije U-19 i U-20.

Vizinger je u karijeri nastupao za Međimurje, Varaždin, varaždinsku Slobodu, a Rijeci je pristupio u srpnju 2015. iz Varaždina, u pet nastupa za U-18 reprezentaciju Hrvatske (1998. godište, po mnogima najtalentiranija generacija) postigao je jedan pogodak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije