Gospodarska škola: Europska oznaka kvalitete za projekt Sell your skills

Učenici 2.PT razreda i njihova mentorica prof. Vesna Stunković tijekom 2014. godine s učenicima iz Poljske, Portugala i Latvije radili su na eTwinning projektu pod nazivom Sell you skills.

Cilj projekta bio je razviti, kod učenika strukovnih zanimanja, poduzetničke vještine i ključne kompetencije koje su im potrebne kako bi postali što bolji u odabranim strukama. Projekt je omogućio učenicima razmjenu iskustava, predstavljanje svojih zanimanja, pretraživanje nacionalnih i europskih radnih portala kako bi utvrditi svoje šanse za europsko zapošljavanje.

Prilikom provedbe projekta služili su se i usavršili upotrebu ICT alata te se koristili engleskim jezikom kroz međusobnu komunikaciju.

Učenice Maja Mikulić i Doris Hergotić, za potrebe projekta, snimile su i kratki video kojim smo prezentirali školu našim partnerima. Video je dostupan na linku:

Hrvatska nacionalna agencija prepoznala je vrijedan rad učenika i nagradila projekt oznakom kvalitete. Osim hrvatskog priznanja, projekt je dobio i Europsku oznaku kvalitete kao najviše priznanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije