e-brošura ‘U razredu s eTwinningom’

>> e-brošura “U razredu s eTwinningom”

eTwinning godišnja konferencija održana je 13. studenoga 2015. godine u Zagrebačkom kazalištu mladih u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU. Osim proslave desete godišnjice eTwinning portala, ovogodišnja konferencija usmjerena je na unaprjeđenje kvalitete projekata.

Između ostaloga, na eTwinning godišnjoj konferenciji predstavljena je e-brošura s primjerima dobre prakse i iskustvima korisnika pod nazivom ‘U razredu s eTwinningom’.

Razlog više da pogledate ovu e-brošuru je u tome što su u njoj svoje mjesto našle dvije osnovne škole iz Međimurske županije. Opisan je eTwinning projekt ‘E-waste – What Can Citizens Do?’ kojeg je u e-brošuri predstavila autorica projekta, učiteljica informatike Iva Naranđa, a koji je osmišljen i pokrenut u II. osnovnoj školi Čakovec.

Druga škola koja se spominje je Osnovna škola Vladimira Nazora Pribislavec i eTwinning tim Pribislavec, jedan od dobitnika nagradnog natječaja ‘Slavimo s eTwinningom’. Sudjelovanje OŠ Vladimira Nazora Pribislavec u ovom natječaju, u kojeg se uključilo 129 razrednih ekipa, u e-brošuri također je predstavila Iva Naranđa, voditeljica školskog eTwinning tima.

Nadalje, u sklopu konferencije predstavljena je izložba razrednih ekipa u okviru natječaja ‘Slavimo s eTwinningom’ među kojima je i slika tornjića OŠ Vladimira Nazora Pribislavec uređenog povodom proslave u svibnju 2015. godine.

Ove dvije škole s ponosom ističu što su aktivni članovi eTwinning zajednice, jedne od najuspješnijih europskih inicijativa u području odgoja i obrazovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije