OŠ Jože Horvata Kotoriba: Gost Dana sporta proslavljeni Filip Ude

U povijesti OŠ-e Jože Horvata Kotoriba, a i samog mjesta, još se nije dogodilo da ih posjeti jedan proslavljeni olimpijac. Dogodit će se to u četvrtak 30.travnja kada će gost škole biti 29-godišnji Filip Ude, hrvatski gimnastičarski reprezentativac i član čakovečkog Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan.

Filip je osvajač olimpijskog srebra s Igara u Pekingu na konju s hvataljkama, a u moru njegovih odličja bilježimo i godišnju Državnu nagradu za sport Franjo Bučar koji je dobio za 2008. godinu.

Dolazak najboljeg međimurskog i ponajboljeg hrvatskog sportaša u Kotoribu plod je suradnje Sekcije sportskih novinara Međimurja i akcije Sportski novinari u školi u kojoj članovi Sekcije u kontaktu sa međimurskim školama u nje dovode poznate međimurske sportaše.

Kotoripčanima se je pružila ta pogodnost da odmah ugoste sportaša ranije spomenutih kvaliteta koji će uveličati Dan sporta kojeg škola tradicionalno obilježava. Sve će započeti u sportskoj dvorani u 10 sati gdje će se Filip susresti s učenicima i zaposlenicima škole, a vrata dvorane će biti otvorena i za ostale zainteresirane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije