U OŠ Prelog prigodnim kvizom obilježili Dan Afrike

U ponedjeljak 26. svibnja u Osnovnoj školi Prelog obilježen je Dan Afrike. Naime, od prošle godine Škola je uključena u UNICEF-ov projekt “Škole za Afriku”, kojim pomažemo u prikupljanju sredstava za školovanje djece u Africi.

Učenici i učitelji razredne i predmetne nastave ovaj su dan obilježili prigodnim kvizom. Učenike predmetne nastave kroz kviz je vodila pedagoginja Ivana Bene Gala, koja je ujedno i voditeljica projekta. Tijekom natjecateljskog kviza, učenici šestih razreda pokazali su iznimno dobro znanje o Africi.

S nekoliko bodova prednosti, pobijedila je ekipa 6.b razreda: Viktor Vlahek, Željka Čižmešija, Tanja Novak i Mia Stančić. Pitanja je pripremila učiteljica geografije Višnja Čižmešija. Učenicima trećih i četvrtih razreda OŠ Prelog i Područnog razrednog odjela Cirkovljan kviz je pripremila knjižničarka Kristina Maltarić. Zabavnim zadacima učenici su saznali zanimljive informacije o Africi.

Najviše bodova osvojili su učenici 3.a razreda: Greta Blagus, Fran Petković i Lorena Dimitrijević. Stručno povjerenstvo činile su učiteljice Zdravka Balaban, Petra Hatlak i Mirjana Vlahek. Izradu prezentacija i fotografiranje odradio je vjeroučitelj Silvio Benč. Svaki je natjecatelj dobio slatku nagradu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije