Za učenike osmih razreda SŠ Prelog organizira Dan otvorenih vrata

Srednja škola Prelog u subotu, 31. svibnja 2014. godine poziva učenike 8. razreda osnovnih škola i njihove roditelje na Dan otvorenih vrata Srednje škole Prelog.

Kako bi učenici i roditelji dobili što više kvalitetnih informacija prije odabira budućeg zanimanja, tijekom subote, 31. svibnja 2014. godine u vremenu od 9 do 12 sati Srednja škola Prelog otvara vrata svojih učionica i specijaliziranih laboratorija svim potencijalno zainteresiranim učenicima iz osnovnih škola.

– Dođite i sami se uvjerite u kvalitetu našega rada, informirajte se o našim izvrsnim rezultatima na županijskim i državnim natjecanjima, sudjelujte u radionicama, porazgovarajte s našim učenicima i pitajte ih sve što vas zanima.

Također upoznajte mlade i simpatične profesore te stručne učitelje koji su u svojem suvremenom i interdisciplinarnom radu poznati po pristupačnosti i opuštenoj suradnji s učenicima. Informirajte se o svim našim smjerovima, izvannastavnim aktivnostima i detaljima o novom načinu upisa u srednju školu – kaže ravnatelj škole Tomislav Gregur, prof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije