OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica: Čak dvoje prvaka iz geografije

Ove godine održano je Županijsko natjecanje iz geografije za učenike osnovnih škola, njih 30-ak u I. osnovnoj školi Čakovec. Prije toga održana su školska natjecanja učenika, od kojih je izabrano po 20 najboljih učenika 5., 6., 7. i 8. razreda.

Učenike naše škole je pripremala vrsna učiteljica geografije gospođa Desanka Bosanac, koja je kroz svoj radni vijek više puta sa svojim učenicima postizala jako dobre rezultate na Županijskom i Državnom natjecanju. Ove godine je čak s dva učenika osvojila prva mjesta i plasirala se na Državno natjecanje. To su Marta Novak, 5. razred i Tin Hrgović, 7. razred.

Oboje su svestrani, Marta recitira od svoje 4. godine i do sada je sudjelovala na svim LIDRANO susretima te se bavi karatama. Tin je također karataš, a osim toga iz matematike je predložen za državno natjecanje, a čeka ga još i kemija. Od srca čestitamo učenicima i mentorima, osobito gospođi Bosanac.

Isto tako iz geografije na Županijskom natjecanju uspješne su bile i Lucija Šafarić, Tihana Lozer i Gabriela Bratić iz 5. razreda, a iz 8. razreda Lovro Jelenić i Josipa Andrašec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije