OŠ Donji Kraljevec: Učenici odlični u informatici, njemačkom i sportu

U OŠ Donji Kraljevec učenici vođeni svojim učiteljima mentorima redovito sudjeluju na većini školskih natjecanja. Ove godine sudjelovali su na županijskim natjecanjima iz fizike, matematike, kemije, biologije, tehničke kulture, likovne kulture, njemačkog jezika i informatike.

Bili su vrlo uspješni domaćini županijske smotre “LiDraNo 2014.”, a sudjeluju i na velikom broju sportskih natjecanja. Kroz sva natjecanja ostvarili su dobre rezultate, no izdvojit ćemo one najbolje.

Treće mjesto u županiji osvojio je Dino Dolenec, učenik 7. razreda iz njemačkog jezika, treće mjesto osvojile su djevojke u malom nogometu, dok su drugo mjesto u županiji osvojile su djevojke u rukometu. Za sportska natjecanja učenice je pripremao učitelj Damir Žegarac.

Učenik Luka Habuš osvojio je prvo mjesto u Međimurskoj županiji na Infokupu, natjecanju u znanju učenika osnovnih škola iz  osnova informatike. Luka će od 17. do 19.ožujka sudjelovati na državnom natjecanju iz informatike u Primoštenu. Luki i njegovoj mentorici Ani Dovečer želimo puno uspjeha na natjecanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije