Tradicija i mladost u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec

Projektnim danom “Božićno jutro u ETŠ-u”  završila je nastava u ovoj godini. Jutro je započelo svečano, dočekom gostiju uz Zrinsku gardu. Učencima su bile ponuđene različite radionice. Teme radionica bile su raznolike, priče iz djetinjstva s učenicima podijelila je Ana Sušac, profesorica hrvatskoga jezika u mirovini, a izradu papirnatog cvijeća, pletenja cekera te vještine ručnih radova učenicima su prenosile članice udruge Zlatne ruke.

Božićni  ugođaj upotpunile su žive jaslice u holu te biblijske priče u duhu kršćanske pripreme za Božić koje je vodila č. s. Vlatka Dujmović. Glazbeni i plesni talenti svoje su sklonosti pokazali u radionicama suvremenog plesa i  pjevanja božićnih pjesama, dok su  glumci sudjelovali u radionici pantomime koju je vodila asistentica u nastavi i dramaturginja Tanja Novak.

Zbor i dramska družina zabavili su nas na priredbi u holu škole, a učenicima i profesorima obratili su se čestitkama i prisjećanjima na školske dane zamjenica župana Sandra Herman i pročelnik Ureda za društvene djelatnosti Grada Čakovca Slobodan Veinović. Ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić zahvalila se svima na suradnji tijekom godine te  poželjala učenicima i profesorima sretnu i uspješnu novu godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije