Gimnazijalac Luka Cigler među najboljim učenicima na državnoj maturi

U Velikoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta 16. srpnja s početkom u 13 sati održano je predstavljanje rezultata ispita državne mature. Rezultate je predstavio ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Željko Jovanović i v. d. ravnateljica Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja Alenka Buntić Rogić.

>>> VIDEO: Najbolji na državnoj maturi 2013.

Predstavljanju rezultata nazočili su i učenici koji su 100 posto riješili ispite iz temeljnih predmeta (Hrvatskoga jezika, stranoga jezika i Matematike) na A razini, njih 22. Među njima bio je i gimnazijalac Luka Cigler koji je 100 posto riješio ispit iz Matematike na A razini. Učenici su nagrađeni tabletima.

Luka je o svojem iskustvu, pripremanju za maturu i samome pisanju ispita govorio i u emisiji Hrvatske radiotelevizije Hrvatska uživo.

Iskrene čestitke Luki, kao i svim gimnazijalcima. Naime, i ovogodišnji su maturanti  Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec ostvarili odlične rezultate na svim ispitima državne mature i tako dokazali kvalitetu škole. Uz Luku, još je dvoje učenika ispite riješilo 100%: Bojan Spahija ispit iz Fizike, a Simona Marčec ispit iz Matematike na B razini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije