Nagradni izlet u Opatiji

Učenici  5.e i 7.b razreda I. osnovne škole Čakovec su 18. lipnja 2013. godine bili na nagradnom putovanju u Opatiji nakon što ih je na Danu škole ravnateljica škole Nevenka Šopar proglasila najboljim razredima.

Do titule najboljih razreda škole došli su na osnovi projekta koji je tijekom cijele školske godine provodila pedagoginja škole Dubravka Kečkeš uz pomoć svih učitelja. Naime, nakon svakog nastavnog sata svaki učitelj je razred ocjenjivao na osnovi njihove pripremljenosti za sat, aktivnosti na satu te urednosti učionice u kojoj borave. Na osnovi tih ocjena učenici su svaki tjedan mogli na rang ljestvici pratiti koliko su bodova osvojili, kakvi su naspram ostalih razreda te koliko su blizu ili daleko od prvog mjesta koje donosi nagradno putovanje na kraju školske godine.
    

Realizacija nagradnog izleta ne bi bila moguća da nije bilo sponzora koje je kontaktirala pedagoginja škole. Ovim putem želimo zahvaliti svima njima što su  svojim novčanim prilozima pomogli realizaciji izleta. To su Hypo Alpe Adria Bank d.d., Basler osiguranje Zagreb, Hilding Anders d.o.o., Pletex Mihovljan, Optika “Briljant” Mekovec&Mekovec te još jedan donator koji želi ostati anoniman. Još jednom im od srca veliko hvala!
  

Na izletu je bilo jako lijepo. Svi učenici 5.e i 7. b razreda su sa svojim razrednicama Martinom Subotić i Ivanom Mesarić te pedagoginjom škole Dubravkom Kečkeš uživali u ljepotama Opatije i Jadranskog mora te tako na najbolji mogući način zaokružili cjelokupnu školsku godinu tijekom koje su se kontinuirano trudili osvojiti titulu najboljeg razreda u čemu su i uspjeli. Vjerujemo da je to lijepa motivacija za sve razrede da se nastave truditi za tu titulu te za 5.e i 7.b razredu da je pokušaju obraniti! (Martina Subotić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije