Srednja škola Prelog sudjelovala na 5. festivalu jagoda u Prelogu

25. svibnja 2013. godine u Prelogu je održan 5. festival jagoda na kojem su sudjelovali učenici Srednje škole Prelog. Jagode, kao atraktivni plodovi crvene boje, svrstavaju se u najomiljenije voće kod djece i odraslih. Njezini plodovi pružaju užitak milijunima ljudi koji ih konzumiraju te osim lijepog izgleda i odličnog okusa, jagoda sadrži čitav niz hranjivih sastojaka koji djeluju na zdravlje čovjeka.

Iz tog su razloga naši učenici odlučili ove subote obradovati i osvježiti nepca svih posjetitelja festivala ukusnim crveno-bijelim poslasticama spremljenim na bazi jagoda. Tako su se na štandu naše škole mogle naći korpice od jagoda, maleni bijeli kolačići te snježno bijela torta ukrašena jagodama.

Uz slatke kolačiće, naši su učenici za posjetitelje spremali svježe koktele kojima su oduševili sve posjetitelje štanda Srednje škole Prelog. Slatko iznenađenje, koje se najviše svidjelo najmađima, bile su dvije čokoladne fontane gdje su se mogle kušati jagode s preljevom od bijele ili crne čokolade.

Cijela je prezentacija škole prošla odlično zahvaljujući stručnom timu profesora: Anici Naranđi, Vladi Tureku i Josipu Bajsiću koji ulažu veliki trud u osposobljavanje mladih hoterlijera naše škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije