SKROMNA I UPORNA UČENICA

FRIZERSTVO Učenica Gospodarske škole Čakovec Nina Palfi osvojila 3. mjesto u državi i brončanu medalju!

Zaslužila je. Čestitamo Nini Palfi i njezinoj mentorici Nives Kocijan

U organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 13. do 15. svibnja 2024. u Zagrebu održano je Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024.

Natjecali su se najbolji učenici strukovnih škola Hrvatske. U disciplini Frizerstvo iz Gospodarske škole Čakovec natjecala se učenica trećeg razreda Nina Palfi koja je postigla izniman uspjeh osvojivši treće mjesto u državi i brončanu medalju. U svojem najboljem izdanju pokazala je stečena znanja, vještine, kreativnost i spretnost. Za natjecanje ju je pripremala njezina mentorica Nives Kocijan, strukovni učitelj izvrsni savjetnik.

Nina se natjecala u tri kategorije: moderna HTO, kreativno šišanje i frizura slobodnog stila, vjenčana frizura na dugoj obojenoj i izbijeljenoj kosi prema zadanoj fotografiji te muško kreativno šišanje, bojanje i izbjeljivanje slobodnog stila. Mentorica Kocijan rekla nam je da je skromnost, neopisiva upornost, trud i disciplina Ninu naprosto trebao dovesti do uspjeha.

Učenica je intenzivno pripremala mjesec dana (tri puta tjedno po nekoliko sati) kako bi se našla među najboljima od ukupno dvanaest natjecatelja. Zaslužila je. Čestitamo Nini Palfi i njezinoj mentorici Nives Kocijan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije